dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 964 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2019 #1 RX580 ekran kartımın fanları dönmüyor, sebebi düşük güç kullanımı diye düşünüyorum. Doğru mu?
G grgrrrrrr Megapat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2019 #2 Ekran kartının fanlarının dönmesi için belirli bir sıcaklığa ulaşması lazım. Ekran kartı serin çalıştığı durumda fanları döndürmüyor.
Ekran kartının fanlarının dönmesi için belirli bir sıcaklığa ulaşması lazım. Ekran kartı serin çalıştığı durumda fanları döndürmüyor.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2019 #3 Ne durumda fanları dönmüyor? Oyundayken, yükteyken mi dönmüyor yoksa normal kullanımdayken mi dönmüyor?
Ne durumda fanları dönmüyor? Oyundayken, yükteyken mi dönmüyor yoksa normal kullanımdayken mi dönmüyor?
Canon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2019 #4 grgrrrrrr dedi: Ekran kartının fanlarının dönmesi için belirli bir sıcaklığa ulaşması lazım. Ekran kartı serin çalıştığı durumda fanları döndürmüyor. Genişletmek için tıkla... Direkt konunun cevabı. Her zaman dönmüyor ekran kartına yüklendiğin zaman dönmeye başlar.
grgrrrrrr dedi: Ekran kartının fanlarının dönmesi için belirli bir sıcaklığa ulaşması lazım. Ekran kartı serin çalıştığı durumda fanları döndürmüyor. Genişletmek için tıkla... Direkt konunun cevabı. Her zaman dönmüyor ekran kartına yüklendiğin zaman dönmeye başlar.
dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 964 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2019 #5 Beratttss dedi: Ne durumda fanları dönmüyor? Oyundayken, yükteyken mi dönmüyor yoksa normal kullanımdayken mi dönmüyor? Genişletmek için tıkla... Daha yeni açtım bilgisayarı yani güncelleme yapıyorum sadece oyun oynamıyorum. Canon dedi: Direkt konunun cevabı. Her zaman dönmüyor ekran kartına yüklendiğin zaman dönmeye başlar. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle düşünüyordum, teşekkürler
Beratttss dedi: Ne durumda fanları dönmüyor? Oyundayken, yükteyken mi dönmüyor yoksa normal kullanımdayken mi dönmüyor? Genişletmek için tıkla... Daha yeni açtım bilgisayarı yani güncelleme yapıyorum sadece oyun oynamıyorum. Canon dedi: Direkt konunun cevabı. Her zaman dönmüyor ekran kartına yüklendiğin zaman dönmeye başlar. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle düşünüyordum, teşekkürler