RX 580 Ekran Kartı Paylaşımlı mıdır?

277490

Hectopat
RX 580 Ekran kartı almayı kafama taktım. Ama bir önceki ekran kartım paylaşımlıydı ve 3/4 ünü paylaşıyordu. Bu ekran kartında öyle bir muhabbet var mı? Ve markalar arasında da kaldım. ASUS - Gigabyte - Sapphire Nitro+ - XFX. Bunlardan hangisini önerir siniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ve paylaşımsız bir ekran kartıdır. Bu arada paylaşımlı ekran kartı olayı şöyle. Ekran kartının ihtiyacı olan belleği RAM üzerinden karşılaması ve dolayısıyla kullanılabilir RAM miktarının düşmesi.

Yani bu paylaşımsız değil mi emin olabiliriz 4 yıl boyunca yaşadığım sorunu yaşamak istemiyorum da.

Paylaşımsızdır RX580.
Paylaşımlı zaten onboard ekran kartlarında çok olur ramden yer ve oyun oynatmaz lanet kart.

Peki 4GB versiyonun mu yoksa 8GB versiyonun mu VRAM'i daha yüksek?

Peki 4GB versiyonun mu yoksa 8GB versiyonun mu VRAM'i daha yüksek?
Vram orda yazan bellektir zaten 8 olan yüksek olanıdır ve Rx580 4 olan Rx570 8 olana eşdeğerdir Rx580 serisi fiyat performans açısından iyidir.
Şuanki devirde vram önem taşır oyunları ultrada yüksekte oynamak isteyen için 4 yetersiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…