muhammetsaitarslan Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Merhaba, benim bilgisayarım nedense hep mavi ekran hatası veriyordu. RX 580 sistem. Sonra kasanın içine bakayım dedim ama hiçbir şeyi kurcalamadim geri taktım. Ekran böyle mavimsi kaldi. Dosya Ekleri 16890922662414282894497062551737.jpg 172,9 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba, benim bilgisayarım nedense hep mavi ekran hatası veriyordu. RX 580 sistem. Sonra kasanın içine bakayım dedim ama hiçbir şeyi kurcalamadim geri taktım. Ekran böyle mavimsi kaldi.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 11 Temmuz 2023 #11 muhammetsaitarslan dedi: İlk önce kaldırmam mı gerekli? Hiçbir şey anlamadım nasıl kaldıracagım? Bununla alakalı bir video var mı? Sürücüyü indirdim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
muhammetsaitarslan dedi: İlk önce kaldırmam mı gerekli? Hiçbir şey anlamadım nasıl kaldıracagım? Bununla alakalı bir video var mı? Sürücüyü indirdim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS muhammetsaitarslan Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #12 ygtylc dedi: Güvenli moda almazsanız tamamen ekran kartı sürücüsünü kaldıramazsınız. Yine de HDMI'ya da DisplayPort kablolarını çıkarıp tekrar takın, bazen temassızlık olabilir, ya da ekran kartınızın renk ayarına bakın. Genişletmek için tıkla... Monitörüm eski VGA girişli dönüştürücü kullanıyorum ve bu sorun 1 saat önce oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
ygtylc dedi: Güvenli moda almazsanız tamamen ekran kartı sürücüsünü kaldıramazsınız. Yine de HDMI'ya da DisplayPort kablolarını çıkarıp tekrar takın, bazen temassızlık olabilir, ya da ekran kartınızın renk ayarına bakın. Genişletmek için tıkla... Monitörüm eski VGA girişli dönüştürücü kullanıyorum ve bu sorun 1 saat önce oldu.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 11 Temmuz 2023 #13 muhammetsaitarslan dedi: Monitörüm eski VGA girişli dönüştürücü kullanıyorum ve bu sorun 1 saat önce oldu. Genişletmek için tıkla... VGA girişli ise sorun kesinlikle kablodan, VGA girişler daha hassas oluyor. Artı 0 Eksi
muhammetsaitarslan dedi: Monitörüm eski VGA girişli dönüştürücü kullanıyorum ve bu sorun 1 saat önce oldu. Genişletmek için tıkla... VGA girişli ise sorun kesinlikle kablodan, VGA girişler daha hassas oluyor.
KS KS muhammetsaitarslan Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #14 ygtylc dedi: VGA girişli ise sorun kesinlikle kablodan, VGA girişler daha hassas oluyor. Genişletmek için tıkla... Reis monitörün renk ayarlarını degistirdigim yer normal sadece PC ekranında bu hata var. ygtylc dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güvenli modda sürücüleri kaldırdım şimdi yine güvenli modda mi yukleyim? muhammetsaitarslan dedi: İlk önce kaldırmam mı gerekli? Hiçbir şey anlamadım nasıl kaldıracagım? Bununla alakalı bir video var mı? Sürücüyü indirdim. Genişletmek için tıkla... Şimdi sürücüyü güvenli modda sildim yine güvenli modda mi indireyim? muhammetsaitarslan dedi: Sürücüyü guncelledim sorun yine düzelmedi bir de boot hatası diye bir şey çıktı arada sırada çıkıyor ama sorun hala duzelmedi. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
ygtylc dedi: VGA girişli ise sorun kesinlikle kablodan, VGA girişler daha hassas oluyor. Genişletmek için tıkla... Reis monitörün renk ayarlarını degistirdigim yer normal sadece PC ekranında bu hata var. ygtylc dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güvenli modda sürücüleri kaldırdım şimdi yine güvenli modda mi yukleyim? muhammetsaitarslan dedi: İlk önce kaldırmam mı gerekli? Hiçbir şey anlamadım nasıl kaldıracagım? Bununla alakalı bir video var mı? Sürücüyü indirdim. Genişletmek için tıkla... Şimdi sürücüyü güvenli modda sildim yine güvenli modda mi indireyim? muhammetsaitarslan dedi: Sürücüyü guncelledim sorun yine düzelmedi bir de boot hatası diye bir şey çıktı arada sırada çıkıyor ama sorun hala duzelmedi. Genişletmek için tıkla...
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #15 Yükleme işlemini normal yapın. Arada dönüştürücü varsa bu da sebep olabiliyor. Duruma göre yazarsınız. Artı 0 Eksi
Yükleme işlemini normal yapın. Arada dönüştürücü varsa bu da sebep olabiliyor. Duruma göre yazarsınız.
KS KS muhammetsaitarslan Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #16 Yener K. dedi: Yükleme işlemini normal yapın. Arada dönüştürücü varsa bu da sebep olabiliyor. Duruma göre yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal VGA kablosu bozuldu. muhammetsaitarslan dedi: Hocam büyük ihtimal VGA kablosu bozuldu. Genişletmek için tıkla... Çünkü VGA kablosunu çıkartıp taktım yani onu kurcaladım sadece. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Yükleme işlemini normal yapın. Arada dönüştürücü varsa bu da sebep olabiliyor. Duruma göre yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal VGA kablosu bozuldu. muhammetsaitarslan dedi: Hocam büyük ihtimal VGA kablosu bozuldu. Genişletmek için tıkla... Çünkü VGA kablosunu çıkartıp taktım yani onu kurcaladım sadece.