RX 580 ekran mavi renkte kaldı

Daha fazla  
Merhaba, benim bilgisayarım nedense hep mavi ekran hatası veriyordu. RX 580 sistem. Sonra kasanın içine bakayım dedim ama hiçbir şeyi kurcalamadim geri taktım. Ekran böyle mavimsi kaldi.

Dosya Ekleri

• 16890922662414282894497062551737.jpg
    172,9 KB · Görüntüleme: 46
İlk önce kaldırmam mı gerekli? Hiçbir şey anlamadım nasıl kaldıracagım? Bununla alakalı bir video var mı?

Sürücüyü indirdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitörüm eski VGA girişli dönüştürücü kullanıyorum ve bu sorun 1 saat önce oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
VGA girişli ise sorun kesinlikle kablodan, VGA girişler daha hassas oluyor.

Reis monitörün renk ayarlarını degistirdigim yer normal sadece PC ekranında bu hata var.

Güvenli modda sürücüleri kaldırdım şimdi yine güvenli modda mi yukleyim?

İlk önce kaldırmam mı gerekli? Hiçbir şey anlamadım nasıl kaldıracagım? Bununla alakalı bir video var mı?

Sürücüyü indirdim.

Şimdi sürücüyü güvenli modda sildim yine güvenli modda mi indireyim?

Sürücüyü guncelledim sorun yine düzelmedi bir de boot hatası diye bir şey çıktı arada sırada çıkıyor ama sorun hala duzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükleme işlemini normal yapın. Arada dönüştürücü varsa bu da sebep olabiliyor. Duruma göre yazarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…