RX 580 ETS 2 için ayar önerisi

İşletim sistemi
Windows 10

yasarcan999

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
RX 580 ekran kartı için oyun ayarını nasıl yapmalıyım? En iyi ayar hangisi olur ETS 2'de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Singleplayerda Ultrada oynatır, Multiplayerde ise high yada normal ayarlarda oynayabilirsiniz tabii dediklerim 1080p için diğer çözünürlüklerde değişebilir.

Grafik ayarları için diyorsan eğer en yüksek ayarlarda rahat rahat oynatır. Daha fazla akıcılık istiyorsan grafik kalitesinden feragat edip düşük veya orta ayarlarda oynamalısın.

En yüksek ayarlar + %400 ölçekleme ile sorun yaşayacağını sanmıyorum. Yoğun nesnelerin olduğu şehirlerde belki sorun olabilir. Multiplayerde düşürmek gerekir.

En yüksek ayarlar + %400 ölçekleme ile sorun yaşayacağını sanmıyorum. Yoğun nesnelerin olduğu şehirlerde belki sorun olabilir. Multiplayerde düşürmek gerekir.

Bende bu şekilde + Her şey sonda 1080P , 4K çeksem dahi kasma olmuyor. Multiplayerde yogunluk olunca optimizasyon probleminden bazen kasma oluyor ama çok nadir.

Menüde hafif kasma oluyor bir yere tıklayınca ayarlar Full'de %150 ölçek ayarı.
Menüde hafif kasma oluyor bir yere tıklayınca ayarlar Full'de %150 ölçek ayarı.

Oyun içi donma yok sadece ayarlara tıklarken.
Oyuna giriste bir müddet bu ekranda donuyor 15 20 saniye sonra oyun açlıyor neden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…