RX 580 fan ayarları nasıl olmalı?

Malcomyl

Hectopat
Daha fazla  
RX 580 fan ayarı var mı arkadaşlar kullandığınız atar mısınız?

Bunu sıcaklıklara göre belirlemen en mantıklısı, herkes tamamen aynı sıcaklık değerlerini almıyor malum.

MSI Afterburner > ayarlar > fan bölümünden yapabilirsin.

Bunu sıcaklıklara göre belirlemen en mantıklısı, herkes tamamen aynı sıcaklık değerlerini almıyor malum.

MSI Afterburner > ayarlar > fan bölümünden yapabilirsin.

Radeon Software mı kullanmalıyım hocam peki MSI Afterburner mı?

Radeon Software mı kullanmalıyım hocam peki MSI Afterburner mı?

Radeon Sotfware'dan da yapabilirsin, MSI Afterburner'daki bana fan ayarı yapmasam da daha kolay ve anlaşılır geliyor o yüzden MSI Afterburner dedim. Tabii ekran kartı sürücünden bunu yapman daha sağlıklı olabilir.

Radeon Sotfware'dan da yapabilirsin, MSI Afterburner'daki bana fan ayarı yapmasam da daha kolay ve anlaşılır geliyor o yüzden MSI Afterburner dedim. Tabii ekran kartı sürücünden bunu yapman daha sağlıklı olabilir.

Teşekkür ederim hocam ya ben ayarlar yapıyorum fakat RDR 2 Bannerlord gibi oyunlarda 70 80 ayarlarında dolaşıyorlar 100 de 100 yapınca fan ayarını mesela RDR 2 de 70 derece üstüne çıkmıyor sizce sağlıklı mı bu durum.

@Malcomyl

Tavsiyem değil, uzun süreler o RPM'lerde dönmesi fanın ömrünü kısaltır. 70-80 ayarı çok kötü değil aslında, 75 derecede tutmaya çalışsan gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…