Tam sisteminizi yazın. Sadece ses sorunu mu var yoksa kapanma da oluyor mu.Elimde ASUS Dual RX 580 GB var eve gelip bilgisayarı açtığımda fandan çok fazla ses geliyor 3 5 kere bilgisayarı kapatıp açıyorum ve düzeliyor. Son 1 2 hafta içinde böyle bir problem yaşıyorum.
Tam sisteminizi yazın. Sadece ses sorunu mu var yoksa kapanma da oluyor mu?
Hocam uygulamasından fan hızına bakıyor musun?
Isısına bak ses olduğu zaman belki ekran kartı sıcaklığında problem vardır o yüzden fanı hızlı çalıştırıyordur.Eki Görüntüle 1177047
Sadece ses sorunu oluyor 3 5 kere kapatıp açıyorum ve düzeliyor.
Hiç bakmadım.
İlk açılışta ısınmadan kaynaklı FAN sorunu olması düşük ihtimal. DDU ile sürücüyü kaldırıp WHQL sürücü kurun. Bundan sonra sıcaklıkları takip edin bakalım. Ek olarak FAN arızası varsa serviste kolaylıkla değiştirilir.Eki Görüntüle 1177047
Sadece ses sorunu oluyor 3 5 kere kapatıp açıyorum ve düzeliyor.
Hiç bakmadım.
işte ben de fan çalışmıyor da ısınıyorsa diye düşündüm o yüzden dedimİlk açılışta ısınmadan kaynaklı FAN sorunu olması düşük ihtimal. DDU ile sürücüyü kaldırıp WHQL sürücü kurun. Bundan sonra sıcaklıkları takip edin bakalım. Ek olarak FAN arızası varsa serviste kolaylıkla değiştirilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.