Emir Abdurrahmanoğlu Picopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 Herkese merhaba, bilgisayarımı ilk çalıştırdığım da bütün fanlar çalışıyor ekran kartımın fanları kapatırken garip (zzt) gibi ses çıkıyor, çok yüksek bir ses değil ama duyuluyor. Endişelenmeli miyim? Ekran kartım: Gigabyte RX 580 8 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
Herkese merhaba, bilgisayarımı ilk çalıştırdığım da bütün fanlar çalışıyor ekran kartımın fanları kapatırken garip (zzt) gibi ses çıkıyor, çok yüksek bir ses değil ama duyuluyor. Endişelenmeli miyim? Ekran kartım: Gigabyte RX 580 8 GB.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 1 Ocak 2021 #2 Sesin videosunu atma şansınız var mı? Coil Whine olabilir. Artı 0 Eksi
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.257 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 1 Ocak 2021 #3 Fanlar bir yere çarpıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Emir Abdurrahmanoğlu Picopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #4 Ben Simmons dedi: Sesin videosunu atma şansınız var mı? Coil Whine olabilir. Genişletmek için tıkla... Coil whine değil fanlar kendini kapatırken yapıyor. Erdem Salih Taşcı dedi: Fanlar bir yere çarpıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, fanlar kendini kapatırken yapıyor Artı 0 Eksi
Ben Simmons dedi: Sesin videosunu atma şansınız var mı? Coil Whine olabilir. Genişletmek için tıkla... Coil whine değil fanlar kendini kapatırken yapıyor. Erdem Salih Taşcı dedi: Fanlar bir yere çarpıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, fanlar kendini kapatırken yapıyor