RX 580 fanlarını durduramama

KEBABO

Hectopat
ASRock RX580 8 GB ekran kartım var. Resmen bütün programları denedim fakat fanlarını boşta iken durduramıyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O modelin ısınma sorunu olduğunu görmüştüm birkaç yerde. 78 derecede stabil ise sorun yok. 80 derece üstüne çıkarsa sıkıntı olabilir. Ayrıca undervolt yapabilirsin.
78 derecede sıkıntı yok fakat fanlar çok bağırıyor ya yemin ediyorum oyun oynama hevesim kaçıyor
Hocam kartın üzerinde BİOS Switch warmı ?
Bios switch ne oluyor

Hocam kartın üzerinde BİOS Switch warmı ?
Merhaba hocam. Ben XFX RX 590 modeli kullanıyorum da bu modelde BİOS Switch var tam olarak ne işe yarıyor bilginiz var mı acaba?
78 derecede sıkıntı yok fakat fanlar çok bağırıyor ya yemin ediyorum oyun oynama hevesim kaçıyor

Bios switch ne oluyor
O zaman undervolt yapıp fan ayarlarını biraz daha düşürerek stabil değerleri bulman lazım.

Tamam teşekkürler şey yapsam olur mu fanları otomatiğe alsam -60 dan başlasam undervolt a

Merhaba hocam. Ben XFX RX 590 modeli kullanıyorum da bu modelde BİOS Switch var tam olarak ne işe yarıyor bilginiz var mı acaba?
Bios Switch kart ve modele göre değişir,bağzı kartlarda çekirdek ve bellek hızları fan ayarları değişir ,kimi kartlarda yedek Bios oluyor UEFİ veya Legacy Boot seçimi sağlıyor diye biliyorum yanlışım olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…