RX 580 FurMark sonuçları

Daha fazla  
Merhaba, ekran kartım ASUS STRIX RX 580 8G OC FurMark testinde sıcaklık anında 84 dereceye çıkıyor. Macun değişimi işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Net macun değişimi lazım. Aynı kart bende var FurMark'ta 69 geçmiyor.

Abartma bu kartlar 80 altına düşmüyor bende kullandım biliyorum 69 geçmiyor diyosun da benim 6700 ekran kartım bile 75 derecenin altına düşmüyor 500 serisine ne yaparsan yap 80 her türlü görüyor zamanında RX570 vardı bende de. Kaç tane macun denedim onda belli değil.

Merhaba, ekran kartım ASUS STRIX RX 580 8G OC FurMark testinde sıcaklık anında 84 dereceye çıkıyor. Macun değişimi işimi görür mü?

Macun değil de termal pedler var bunlarda diye biliyorum 84 derece çok fazla o kart Max 76 derece falan görmesi lazım.

Ama sıkıntı şurada azar azar arta arta çıkmıyor 43'ten anında 84'e çıkıyor.

Ayrıyeten kart fırınlama gördü.

Fırınlanma gördüyse normal değerler kanka.

Yeni 750w luk PSU taktım ondan dolayı sıkıntı çıkmış olabilir mi?
Her oyunda GPU kullanımı %100 e çıkıyor.

Birde 6+2 lik pin yerine sadece 6 pini kullanıyorum.

Yeni 750Wluk PSU taktım ondan dolayı sıkıntı çıkmış olabilir mi?
Her oyunda GPU kullanımı %100'e çıkıyor.

Sorun orada değil fırınlama yapılan kartın sıcaklık derecesi yükselir normal bu değerler termal ped değiştirmeye gerek yok fan hızın kaçta 84 derece oluyor.

Yeni 750Wluk PSU taktım ondan dolayı sıkıntı çıkmış olabilir mi?
Her oyunda GPU kullanımı %100'e çıkıyor.

Bir de 6+2'lik pin yerine sadece 6 PIN'i kullanıyorum.

O diğer 2 kablo topraklama zaten ama yine de kullanman daha sağlıklı olur kısa devreye düşme ihtimalini azaltırsın.

Sorun orada değil fırınlama yapılan kartın sıcaklık derecesi yükselir normal bu değerler termal ped değiştirmeye gerek yok fan hızın kaçta 84 derece oluyor.

O diğer 2 kablo topraklama zaten ama yine de kullanman daha sağlıklı olur kısa devreye düşme ihtimalini azaltırsın.
Şimdi bakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı