RX 580 FurMark test sonucu düşük

ggwp9191

Hectopat
Yer
İstanbul/Maltepe
furmark 1080.png

furmark 1440x900.png

Test sonuçlarım bu şekilde. Sizce bir anormallik var mı? GPU Core: 1340 olması gerekmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu testi nasıl yaptın? FurMark'ı ben de indirmiştim fakat böyle süreli bir test olduğunu bilmiyordum başlatınca sonsuza kadar devam ediyor sanıyordum. Nasıl yapılıyor?

Sonuçlarda bir anormallik yok 1080P hazır preset üzerinden 4622 puan almışsınız gayet güzel. Sürücü güncelleyin. MSI AfterBurner üzerinden GPU core'unu düşürdünüz mü?
Bu testi nasıl yaptın? FurMark'ı ben de indirmiştim fakat böyle süreli bir test olduğunu bilmiyordum başlatınca sonsuza kadar devam ediyor sanıyordum. Nasıl yapılıyor?
Hazır presetler.
1615799918970.png

İlk olarak neden 2019 sürücüsü kullanıyorsunuz? İkinci olarak evet core clock düşük. İkinci el aldıysanız mining kartı olarak kullanılmış büyük ihtimalle.

Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. 2019 sürücüsünü kullanıyorsunuz hala.
İlk olarak neden 2019 sürücüsü kullanıyorsunuz? İkinci olarak evet core clock düşük. İkinci el aldıysanız mining kartı olarak kullanılmış büyük ihtimalle.
Adrenalin 2019 daha stabil. Özellikle RX 570-580-470-480'de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı