LE0MEDON Femtopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 22 14 Temmuz 2020 #1 RX 580 ekran kartımı HDMI kablosuyla PC'ye bağlıyorum ama monitöre goruntü gelmiyor arkadaşlar sizce sorun nedir? Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2020
RX 580 ekran kartımı HDMI kablosuyla PC'ye bağlıyorum ama monitöre goruntü gelmiyor arkadaşlar sizce sorun nedir? Yardım edebilir misiniz?
KS KS LE0MEDON Femtopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 22 14 Temmuz 2020 #11 Paveloyd dedi: Peki şimdi alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Simdi denedim alamıyorum eskiside goruntu vermiyor PCyber dedi: Evinizde başka monitör, TV varsa onda da deneyin, sorun monitörde mi değil mi onu da öğrenelim. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Peki şimdi alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Simdi denedim alamıyorum eskiside goruntu vermiyor PCyber dedi: Evinizde başka monitör, TV varsa onda da deneyin, sorun monitörde mi değil mi onu da öğrenelim. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #12 LE0MEDON dedi: Simdi denedim alamıyorum eskiside goruntu vermiyor Genişletmek için tıkla... Peki sistem de hangi fanlar çalışıyor? Artı 0 Eksi
LE0MEDON dedi: Simdi denedim alamıyorum eskiside goruntu vermiyor Genişletmek için tıkla... Peki sistem de hangi fanlar çalışıyor?
KS KS LE0MEDON Femtopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 22 14 Temmuz 2020 #13 Paveloyd dedi: Peki sistem de hangi fanlar çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Sadece anakart ve kasa fanları Paveloyd dedi: Peki sistem de hangi fanlar çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Suanda ekran kartının fanlatıda calisiyor ama ekran yine yok eski ekran kartini taktigimda goruntuyu getirdim ama rx 580 de alamadım Son düzenleme: 14 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Peki sistem de hangi fanlar çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Sadece anakart ve kasa fanları Paveloyd dedi: Peki sistem de hangi fanlar çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Suanda ekran kartının fanlatıda calisiyor ama ekran yine yok eski ekran kartini taktigimda goruntuyu getirdim ama rx 580 de alamadım