RX 580 Görüntü Vermiyor

oktayyucetas

Centipat
Yaz tatilinde çoğu ekipmanımı yeniledim bunlardan birisi de RX 580 idi ama son 1 aydan beri bilgisayarımda sıkıntılar vardı.
Açma düğmesine bastıgım zaman görüntü gelmiyor, ekipmanlara güç gitmiyordu. Ekrana da görüntü gelmiyordu tüm her şeyi kontrol ettim hiçbir sorun yoktu. Sonra RAM'in bir tanesini söktüm tekrar açtım o zaman açıldı sonra tekrar kapattım ve tekrar açmaya çalıstıgım zaman ne yaparsam yapayım açılmadı.

Şimdi ekran kartını söktüm ve anakarttan görüntü alıyorum, ekran kartının Power kablolarını taktıgım zaman donanımlara tekrar güç gitmiyor ve ekran kartından görüntü almaya çalıstıgım zaman görüntü gelmiyor. Ekran kartını kesinlikle söküp çıkarmadım yani kasayı bile yerinden oynatmadım gayet iyi bir şekilde ışığı yanıyor ve fanları dönüyor.

NOT
-Oturdugumuz yerde elektrikler çok gidip geliyor
-PSU 5-6 yıllık 600W Everest marka bundan oldugunu düşünüyorum
-Kullandıgım RAM'ler 2 farklı RAM ama 2 3 aydan beri kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok
-BIOS pilini söküp taktım çözüm bu da değil
- Monitorum VGA oldugu için dönüştürücü ile kullanıyorum ama sorun bundan da değil çünkü şu an anakarttan görüntü alıp bu konuyu da PC'den yazıyorum

• i3 8100
  • RX 580
  • 2x8GB 2 farklı RAM
  • 1TB harddisk
  • 240 SSD
  • MSI H310M PLUS GAMING anakart
  • 600W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU şüpheli gibi. Farklı bir PSU ile deneyin.

Öncelikle tüm ilginiz için teşekkür ederim PSU alıp sorun acaba nerede diye kontrol edeceğim. Ben gelişmeleri buraya aktarırım beklemede kalın, iyi günler.
PSU o sisteme göre eski başka PSU ile deneyin.
Bence PSU sıkıntılı. Ekran kartını farklı bir bilgisayarda deneyebilirseniz deneyin.
Hem PSU şüpheli RAM modülleri farklı olduğu için uyumsuzluk olabilir.
PSU şüpheli gibi. Farklı bir PSU ile deneyin.
Yeni aldığım PSU geldi büyük bir heyecan ile taktım fakat durum gene aynı anakarttan görüntü alıyorum ama Erkan kartindan alamıyorum ne yapmam lazım varmi oneriniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı