RX 580, GTX 1660 Ti ile takas yapılır mı?

Aerkazs

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Özel Eğitim Öğretmeni
Merhabalar, elimde Sapphire Pulse RX 580 8 GB ekran kartı bulunmakta. Elimdeki kart ile 1200₺ civarı bir para ile ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti ekran kartını takaslamak için anlaşma sağladım. Ancak sizlerden de bir fikir alayım diye bu konuyu açıyorum. Bendeki kartı yaklaşık 5 aydır kullanılıyor, diğer kart ise alınalı yaklaşık 1 ay olmuş. Sizler ne düşünüyorsunuz sizce takas etmeli miyim? Yoksa elimdeki kartı satıp daha az bir miktar ekleyip GTX 1660 Super ekran kartı mı almalıyım? Bu arada işlemcimi soracak olabilirsiniz darboğaz yaşanıp yaşanmayacağı konusunda, işlemcim de Ryzen 5 2600.

Son düzenleme:
Merhabalar, elimde Sapphire Pulse RX 580 8 GB ekran kartı bulunmakta. Elimdeki kart ile 1200₺ civarı bir para ile ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti ekran kartını takaslamak için anlaşma sağladım. Ancak sizlerden de bir fikir alayım diye bu konuyu açıyorum. Bendeki kartı yaklaşık 5 aydır kullanılıyor, diğer kart ise alınalı yaklaşık 1 ay olmuş. Sizler ne düşünüyorsunuz sizce takas etmeli miyim? Yoksa elimdeki kartı satıp daha az bir miktar ekleyip GTX 1660 Super ekran kartı mı almalıyım? Bu arada işlemcimi soracak olabilirsiniz darboğaz yaşanıp yaşanmayacağı konusunda, işlemcim de Ryzen 5 2600.

Bence satıp 0 almalısın. Madencilik yapılmış olabilir.

RX 580 + 1200 TL verip 1660Ti alacaksanız bence o kadar verilmez. 1660Ti ile 1660S arasında da 1-2 FPS fark var.
Kartını 1200 TL'den satsa en ucuz 1660S 2400 TL. 1660 Ti daha performanslı ve ek olarak Rog Strix modeli ayrıca 1 aylık. Bana mantıklı geldi ama fiyat fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı