RX 580, GTX 1660 Ti ile takas yapılır mı?

Neden kendi kartını daha güçsüz bir kartla takas ediyor sebebini sordunuz mu hocam?

Hocam FreeSync destekli bir monitör satın almış ve bu sebepten AMD tabanlı bir kart almak istediğini söyledi ve işlemcim de kötü dedi sebep olarak bunları belirtti.
Kartını 1200 TL'den satsa en ucuz 1660S 2400 TL. 1660 Ti daha performanslı ve ek olarak ROG STRIX modeli ayrıca 1 aylık. Bana mantıklı geldi ama fiyat fazla.

Hocam ikinci el fiyatlarında da RX 580 fiyatı aşırı artmış yani 1200₺'den fazlaya satabilirim diye tahmin ediyorum ROG STRIX modeli olması ve aradaki fiyatta 1200₺ gibi bir para oluna konu açıp danışmak istedim. Fiyat olarak aşağıya çekilebilir mi bilmiyorum.

Hocam FreeSync destekli bir monitör satın almış ve bu sebepten AMD tabanlı bir kart almak istediğini söyledi ve işlemcim de kötü dedi sebep olarak bunları belirtti.

Hocam ikinci el fiyatlarında da RX 580 fiyatı aşırı artmış yani 1200₺'den fazlaya satabilirim diye tahmin ediyorum ROG STRIX modeli olması ve aradaki fiyatta 1200₺ gibi bir para oluna konu açıp danışmak istedim. Fiyat olarak aşağıya çekilebilir mi bilmiyorum.

1200TL satmak istiyorum dersen şu an ben arıyorum o karttan alırım direk.

1200 TL çok fazla. Bence mantıklı takas ama 1200 TL'yi biraz daha düşürmeyi deneyin.

Benim de düşüncem o yönde hocam düşürüp makul bir fiyata anlaşabilirsem almayı düşünüyorum. Ya da satıp 1660 Super almak da mantıklı o yönde bir karar alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı