RX 580 güç tüketimi nasıl azaltılır?

Daha fazla  
Nasıl azaltabilirim?

Burayı direkt -20 çektim, ağır oyunlar oynamadığım için FPS açısından sıkıntı yaratmaz, güç tüketimi azalsa yeter, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha ne kadar düşmesini istiyorsunuz.
Kart zaten 185W Max güç çekiyor ayrıca kart kendi ayarlıyor ne kadar çekiceğini.
Çeekbileceği en azını çekiyor merak etmiyin ama neden daha çok düşürmek istediniz?

Son düzenleme:
MSI Afterburner yükleyip Power limiti en düşüğe çekin. Bundan sonrası Undervolt yaparak olur. O zamanda kartınız çökme veya donma gibi sorunlar yaşar.

Pek oyun oynamıyorum ama bilgisayarı açık bırakmam gerekebiliyor hocam boşuna fazla güç tüketmesini istemiyorum.

MSI Afterburner yükleyip Power limiti en düşüğe çekin. Bundan sonrası undervolt yaparak olur. O zamanda kartınız çökme veya donma gibi sorunlar yaşar.

Eki Görüntüle 2390701

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Kart boşta olduğundan 40W gözüküyor hocam oyuna girdiğimde artıyor oyun içinde yapabileceğim bir ayar var mı peki.

Pek oyun oynamıyorum ama bilgisayarı açık bırakmam gerekebiliyor hocam boşuna fazla güç tüketmesini istemiyorum.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Tamam hocam, onu bilgisayar sistemi otomatik olarak ayarlıyor, sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Bilgisayarın ayarlarıyla oynamayın, kendine göre güç tüketimini ayarlayamazsa ekran kartı çöker, sürekli PC kapanır veya mavi ekrana geçer.

Tamam hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…