Çözüldü RX 580 hata kodu 22

• Konuyu başlatan Uweiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 13.369
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uweiz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba PC'me yaklaşık 6-7 aydır falan format attım 5 ay falan aralıksız açmadım, uzun bir aradan sonra The Witcher 3 indirip oynadım neyse orta ayarlarda gayet akıcı oynuyorum. Bir problemden dolayı ekran kartıma bakarken 4 GB yazdığını gördüm ama normalde 8 GB ve altında RX580 hata kodu 22 yazıyordu çözümünü bilen var mı?

Aynı zamanda 165Hz monitörüm de durduk yere 64Hz üzeri gösteremeye başladı.

Çözüm
Ekran kartı sürücünü DDU ile temizleyip, güncel AMD driverını kurduğunda sorun büyük ihtimal çözülür dostum.
Üstünden 3 yıl geçmiş ama ben o sorun olduğunda Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını etkinleştiriyorum her seferinde düzeliyor.

Ekran kartı sürücünü DDU ile temizleyip, güncel AMD driverını kurduğunda sorun büyük ihtimal çözülür dostum.
Aynı hata bende var kusura bakmayın yıllar önceki konuya cevap yazdığım için.. DDU programı bende çalışmıyor ne yapabilirim?

Aynı hata bende var kusura bakmayın yıllar önceki konuya cevap yazdığım için.. DDU programı bende çalışmıyor ne yapabilirim?
Arkadaşlar hallettim güvenli modda farklı bi sürümle açınca çalıştı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…