Wanzeru Kilopat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #1 RX 580 ekran kartlarında HDR özelliği bulunuyor mu? Kartımın kutusunda böyle bir bilgiye rastlamadım da ondan sorayım istedim.
RX 580 ekran kartlarında HDR özelliği bulunuyor mu? Kartımın kutusunda böyle bir bilgiye rastlamadım da ondan sorayım istedim.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2020 #2 Wanzeru dedi: RX 580 ekran kartlarında HDR özelliği bulunuyor mu? Kartımın kutusunda böyle bir bilgiye rastlamadım da ondan sorayım istedim. Genişletmek için tıkla... Sitesinde yazan bilgiye göre Display Port 1.4 ile HDR alınabiliyormuş.
Wanzeru dedi: RX 580 ekran kartlarında HDR özelliği bulunuyor mu? Kartımın kutusunda böyle bir bilgiye rastlamadım da ondan sorayım istedim. Genişletmek için tıkla... Sitesinde yazan bilgiye göre Display Port 1.4 ile HDR alınabiliyormuş.
Wanzeru Kilopat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #3 HDMI 2.0 ile HDR özelliğini kullanabildim. Fakat ekran çok koyu gözükmeye başladı. Bu parlaklığı nasıl arttırabilirim?
HDMI 2.0 ile HDR özelliğini kullanabildim. Fakat ekran çok koyu gözükmeye başladı. Bu parlaklığı nasıl arttırabilirim?