RX 580 Heaven Benchmark Testi Sonucu Nasıl?

Erenka06

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Yaptığım testin sonucunun olumlu mu olmusuz mu olduğunu bilmiyorum çünkü bu sistemde çok problemler yaşıyorum (açtığım diğer konulara bakabilirsiniz). Test sonuçları;

Eklediğim resime ek olarak bir de extreme ayarlarda test ettim. O da şu şekilde; 52 FPS, puan 1330. Bu değerler nasıl arkadaşlar? Hiçbir fikrim yok. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20200719_234928.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 218
Değerler normal gözüküyor. Google'da "RX 580 Unigine Heaven Benchmark Test Score" şeklinde aratırsanız kıyaslama yapacak çok örnek bulursunuz.

Değerler normal gözüküyor. Google'da "RX 580 Unigine Heaven Benchmark Test Score" şeklinde aratırsanız kıyaslama yapacak çok örnek bulursunuz.
Çok teşekkür ederim. Peki bu kartın gta5 de kasması normal mi? (gta5 online'ı oynayamıyorum bile feci kasıyor)

Değerler gayet iyi.

Çok teşekkür ederim. Peki bu kartın gta5 de kasması normal mi? (gta5 online'ı oynayamıyorum bile feci kasıyor)
O oyunun online kismi kronik sorunlu dusuk GPU kullanimi nedeniyle dusus yasiyor olmaniz kesin.

Peki normal modda neden kasıyor olabilir? Bununla ilgili başlık açmıştım oradan da yardımcı olabilirsiniz. İşlemcim i39100f ram 8gb 2400mhz
Advanced graphics ayarlarinin hepsini kapatmayi deneyin eger acik ise. Birde MSAA ya 4x ya da 2x vermeyi deneyin eger 8x olarak aciksa.

Advanced grafik ayarlari da kapali ise sorun daha farkli birseyden kaynaklaniyor.
Evet hepsi kapalı. Ram kaynaklı olabilir mi problem? Bir 8 gb daha alsam dizelir mi? Çünkü RAM'imi Userbenchmark'ta test ettim performansı ortalamanın çok aşağısındaydı. Fakan ram testi yaptığımda bir problem gözükmedi (windowsun ram testi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…