Selamlar
LOL'de 3-4 oyun atınca PC resetleniyor. Car mechanic similatore girince anında resetleniyor PC. Ama BF3 gibi veya GTA 4 gibi oyunlara girince hiçbir sıkıntı yok. Sonsuza kadar oynasam sıkıntı olmayacak. Bir anda oldu bu olay.
Format attım, PC'yi güncelledim, biosuumu güncelledim, oyunların doğruluğunu kontrol ettim ( Orjinal oyunlarım) Windows orijinal.
B150M Ana kartım.
RX580 Ekran kartım.
i3 6100 işlemcim.
Arkadaşlar sorunumu yeni bir PSU almadan çözdüm. Nasıl çözdüğümü anlatayım hemen. Öncelikle bütün kabloları kasadan çıkardım ve kasanın içini açtım. Sonra PSU kablolarını bağladığım yerleri de çıkartıp tekrardan taktım. PSU'ya güç verecek priz kablosu yamulmuştu. Onu temiz bir kabloyla değiştirdim. Sonra tekrar taktım PSU güç kablolarını. Sorunum çözüldü. Sorunun yaşanma sebebi sistem isteyen oyunlarda PSU'dan fanı çevirmek gücü arttırmak vb işler için elektrik çekiyor. Benim kablomda kırıklıklar (muhtemelen, çünkü sonuna doğru güçlendirici çıkıntı yamulmuştu) olduğu için çekemeden resetliyor bilgisayarımı ki yangın çıkmasın ve bozulmasın. Buradan Aerocool'a bu sigortayı sağladığı için teşekkür ederim.
Cooler Master MWE 600W 80+ 2xEPS, Aktif PFC, 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cooler Master MWE 550W 80+ Aktif PFC 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair Builder Series VS550 550W PSU CP-9020171-EU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair Builder Series VS650 650W PSU CP-9020172-EU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Arkadaşlar sorunumu yeni bir PSU almadan çözdüm. Nasıl çözdüğümü anlatayım hemen. Öncelikle bütün kabloları kasadan çıkardım ve kasanın içini açtım. Sonra PSU kablolarını bağladığım yerleri de çıkartıp tekrardan taktım. PSU'ya güç verecek priz kablosu yamulmuştu. Onu temiz bir kabloyla değiştirdim. Sonra tekrar taktım PSU güç kablolarını. Sorunum çözüldü. Sorunun yaşanma sebebi sistem isteyen oyunlarda PSU'dan fanı çevirmek gücü arttırmak vb işler için elektrik çekiyor. Benim kablomda kırıklıklar (muhtemelen, çünkü sonuna doğru güçlendirici çıkıntı yamulmuştu) olduğu için çekemeden resetliyor bilgisayarımı ki yangın çıkmasın ve bozulmasın. Buradan Aerocool'a bu sigortayı sağladığı için teşekkür ederim.