RX 580 için 2000 TL PSU önerisi

Duende03

Hectopat
Daha fazla  
Elimdeki 500W PSU'yu yetersiz ekran kartı kablosu nedeniyle değiştirmek istiyorum ve elimde şu şekilde iki seçenek var.

İlk defa PSU değiştiriyorum ve nelere dikkat etmem gerektiğinden pek emin değilim. Ayrıca hazır değiştiriyorken biraz daha yüksek wattlı bir PSU almak istiyorum. 2K gbi bir bütçem var eğer bunlardan daha iyi bir PSU varsa önerilerinize açığım.

MSI MAG A600DN 600W Power supply RX 580 ekran kartı için gayet yeterli. Hatta ilerde daha yüksek TDP değerine sahip ekran kartı alsanız bile gayet işinizi görür. 80+ sertifikası olmayan Corsair 550W Power Supplyımla Asus Prime RX 580 ekran kartımdan RTX 3070 ekran kartına geçiş yaptım ve hala aynı power supplyı kullanıyorum. RTX 3070in TDP değeri RX580den 35W fazla olsa bile sıkıntısız şekilde çalışıyor. MSI olanı satın alabilirsiniz.

Peki sormak istediğim bir şey var 600dn modeli mi yoksa 550bn modeli mi daha iyi? Şu an kullandığım psu 500w biraz daha üst bir şeylere geçmek istiyorum fakat iç malzemsi vs olarak 550bn daha iyi dendi pek bir bilgim yok bu konuda da iyi bilen birine danışmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…