RX 580 için driver önerisi

Pr4sident

Decapat
Daha fazla  
Dostlar, ben bilgisayarcıda çalışıyorum. Dün elimize 2. el RX 580 düştü. Ustam da bana bir iyilik yaptı ve benim GTX 960'ımı alıp RX 580'i verebileceğini söyledi. Kabul ettim, bilgisayara taktım ve RX 580'in en son güncel driverini indirdim. FurMark'ta teste soktum ve gayet düzgün çalışıyor. Tek sorun, oyunlarda kullanımı %0 ile %100 arasında gidip geliyor ve donup kasıyor. Ben de eski driver önerisi konularına gidip 23.7.1 driverini indirdim ve şu an gayet stabil çalışıyor. Ama şimdi de bazı oyunları açmıyor. Acaba güncel ve sorunsuz, stabil bir driver var mı?

Dostlar, ben bilgisayarcıda çalışıyorum. Dün elimize 2. el RX 580 düştü. Ustam da bana bir iyilik yaptı ve benim GTX 960'ımı alıp RX 580'i verebileceğini söyledi.

Hocam herkes böyle bir iyiliği yapmaz emin misiniz bir sorunu olmadığına.

960 dursaydı keşke.

960'ı aldığımda sene 2019'du ve o zaman 2. el almıştım ayrıca küçüktüm ve bilinçsiz kullanmıştım 960'ın çok da ömrü kaldığını zannetmiyorum ama RX580 daha 3 yıllık ve neredeyse 2 katına kadar performans veriyor tek eksisi GTX 960 evgaydı RX 580 XFX.

Hocam herkes böyle bir iyiliği yapmaz emin misiniz bir sorunu olmadığına.

Ekran kartına benim elim değdi zaten adam bilgisayarını yükseltmek istiyordu 1650 taktım adama bana RX580'i verdi bende ustaya verdim o da bana verdi.

Ekran kartı gayet normal driver önerisi için açmıştım konuyu.

Bana da lazım. Bulabildin mi?

Bana da lazım. Bulabildin mi?

Konuyu daha yeni açtım ama arkadaşlar soruya soruyla cevap veriyorlar. umarım bir kurtarıcımız olur.

Eğer yardım eden olmazsa sürücüleri tek tek indirip deneyeceğim sana da bilgi veririm.

En son sürümün bir altından yükleyip deneyeceğim bu akşam. Bilen bir kişi varsa çok mutlu olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…