Arkadaşlar selam kısa süre önce RX 580 ekran kartı aldım. Bu zamana kadar hep VGA kullandım şimdi yeni ekran kartım DVI-HDMI. Benim monitorumde DVI girişi var ama hangi kabloyu alicağımi bir türlü bilemedim. Ekran kartı ve monitöre takılan kablo lazım bana. (Ekran kartı girişimde de DVI-D var.)
Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu DVI-D benim monitörüm normal DVI çok kafam karıştı cidden hangi kabloyu alacağım bilmiyorum ekran kartında HDMI DVI-D girişi var benim mönitör de DVI girişi var.
Alfais 4547 Hdmi To Vga Monitör Çevirici Dönüşütürücü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Platoon Dvı - D (24+1) To Vga Aktif Dönüştürücü Kablo (Dvı-D en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!