RX 580 için HDMI to VGA önerisi

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Yakın zamanda yeni sistemim gelecek RX 580 4 GB ekran kartı var sistemde ve 1080 p VGA monitöre sahibim. Çözünürlüğü düşürmeden kullanabileceğim sağlam bir aktif dönüştürücü almak niyetindeyim. Bütçem 100 TL. Önerilerinizi bekliyorum.

2 yıldır kullanıyorum, Sorununu görmedim tavsiye ederim.
Diğer cevap yazan arkadaşın verdiği linkteki ürüne de baktım fiyat olarak hemen hemen aynı gibiler. Ne olur ne olmaz diye ikisini de alayım ben en iyisi

Diğer cevap yazan arkadaşın verdiği linkteki ürüne de baktım fiyat olarak hemen hemen aynı gibiler. Ne olur ne olmaz diye ikisini de alayım ben en iyisi
İkisini almana gerek yok, S-Link daha kaliteli firmadır. Dark ise Çin'de üretilen ve marka basılan üründür.

İkisini almana gerek yok, S-Link daha kaliteli firmadır. Dark ise Çin'de üretilen ve marka basılan üründür.
Bir kullanıcı yorumunda Hdmi kaynağınızın konfügürasyonlarını vga monitörünüzün özelliklerine göre ayarlamak zorunda kalabilirsiniz yazmış. Bu ne demek win 10 kurulu olacak otomatik olarak win10 bunu yapabilir mi

Bir kullanıcı yorumunda Hdmi kaynağınızın konfügürasyonlarını vga monitörünüzün özelliklerine göre ayarlamak zorunda kalabilirsiniz yazmış. Bu ne demek win 10 kurulu olacak otomatik olarak win10 bunu yapabilir mi
Otomatik yapıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı