Memocukk Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.012 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #11 Hocam işlemciniz çok ısınıyor galiba ısınınca da hızını düşürüyor olabilir en son ne zaman temizlediniz termal macununu değiştirdiniz.
Hocam işlemciniz çok ısınıyor galiba ısınınca da hızını düşürüyor olabilir en son ne zaman temizlediniz termal macununu değiştirdiniz.
CanPamuk Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #12 Memocukk dedi: Hocam işlemciniz çok ısınıyor galiba ısınınca da hızını düşürüyor olabilir en son ne zaman temizlediniz termal macununu değiştirdiniz. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 sene olacak. Ondan kaynaklı olma ihtimali de olabilir mi?
Memocukk dedi: Hocam işlemciniz çok ısınıyor galiba ısınınca da hızını düşürüyor olabilir en son ne zaman temizlediniz termal macununu değiştirdiniz. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 sene olacak. Ondan kaynaklı olma ihtimali de olabilir mi?
Memocukk Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.012 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #13 İşlemci teste sokup sıcaklığınızı bakın bence emin olmak için %90 bundan kaynaklı 2 sene olduğuna göre bakım yapmanın zamanı gelmiş.
İşlemci teste sokup sıcaklığınızı bakın bence emin olmak için %90 bundan kaynaklı 2 sene olduğuna göre bakım yapmanın zamanı gelmiş.
CanPamuk Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #14 Memocukk dedi: İşlemci teste sokup sıcaklığınızı bakın bence emin olmak için %90 bundan kaynaklı 2 sene olduğuna göre bakım yapmanın zamanı gelmiş. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Memocukk dedi: İşlemci teste sokup sıcaklığınızı bakın bence emin olmak için %90 bundan kaynaklı 2 sene olduğuna göre bakım yapmanın zamanı gelmiş. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Memocukk Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.012 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #15 CanPamuk dedi: Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek