Daha çok competitive tarzdaki oyunları oynuyorum (LoL, PUBG, Battlerite vb.) ancak bu zengin hikayeli ve yüksek grafikli oyunları oynamadığım anlamına da gelmiyor. Şu anda kullandığım monitörü alalı baya oldu, Samsung S22D300, 60 Hz ve gözlerimi çok yoruyor, siyah rengini de tam verememeye başladı gibi. Sık sık monitör değiştirecek birisi de değilim, almışken iyi ve beni uzun süre götürecek bir monitör almak istiyorum.
Öncelikle 144 Hz mi almalıyım, yoksa 75 Hz mi? Bir daha uzun süre değiştirmeyeceğimi göz önünde bulundurup tavsiye verirseniz sevinirim. Dediğim gibi daha çok LoL vb. oyunları oynuyorum. Daha önce hiç 75 veya 144 Hz monitör kullanmadım, aralarındaki farkı deneyimlemedim. 144 Hz monitörler fiyatlarına değer mi?
Curved olup olmaması oyun ve dizi-film deneyimini nasıl etkiliyor bunu da merak ediyorum. Daha önce curved monitör de kullanmadım.
Son olarak RX 580 için 1440p çözünürlük mü daha uygundur yoksa 1080p yeterli midir?
Baya uzun süre kullanmak için 144hz monitor istersen. BenQ 24" XL2411 ZOWIE 144Hz 1ms Full HD Gaming Led Monitör - Vatan Bilgisayar Bu monitor iyidir. Youtubede donanım arşivinin falan incelemesi var. Anti blue ve göz koruma özellikleri falan var. Zaten Anti blue light ve flicker free özelliği olmıyan monitor alma.
Baya uzun süre kullanmak için 144hz monitor istersen. BenQ 24" XL2411 ZOWIE 144Hz 1ms Full HD Gaming Led Monitör - Vatan Bilgisayar Bu monitor iyidir. Youtubede donanım arşivinin falan incelemesi var. Anti blue ve göz koruma özellikleri falan var. Zaten Anti blue light ve flicker free özelliği olmıyan monitor alma.
Bu monitör de iyiymiş, yazdım bir kenara. Peki bunun benim almayı düşündüğüm modellerle arasındaki farklar neler? Monitörler konusunda pek bir bilgim yok da.
Bu monitör de iyiymiş, yazdım bir kenara. Peki bunun benim almayı düşündüğüm modellerle arasındaki farklar neler? Monitörler konusunda pek bir bilgim yok da.
Black Equalizer = gölgeleri kısarak daha rahat adamları görebiliyorsun.
Anti Blue Light ve Flicker-free teknoloji leri var bunlar gözünü koruyor.
Daha özellikleri var. 144hz ve 1ms tepkime süresi ileride almayı düşündüğüm tek monitor.
Bu videoyu izleyebilirsin donanım arşivi anlatıyor.
Burdan kendi sitesinden özelliklerinede bakabilirsin. BenQ ZOWIE XL2411 144Hz 24 inch e-Sports Monitor
Fotoğrafada bakabilirsin.