RX 580 için Stok Beklemeye Değer mi?

Anıl Budak

Megapat
RX 580 almayı düşünüyordum. Amazon.com'da ve diğer yerlerde de stokta yok. Madenciler sağ olsun. Sizce bu bu ayın sonuna kadar gelir mi ? Bekleyeyim mi? Eğer gelmezse GTX 1060 almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında ciddi performans farkı var. Daha fazla fiyata daha düşük performans alacaksınız, bekleyin derim. VEGA mimarisi de Haziran sonunda raflarda olacak. Fiyat indirimi gerçekleşebilir.

Bence beklemeye değer

Eğer sizin şu anda oyun oynamanıza engelse bence GTX 1060 6GB alın. GTX 1060'da gayet iyi ve yeterli bir karttır. RX 580 isteyen birini üzmem zaten. 2 ay bekleyeceğinize 2 ay rahat rahat oyun oynarsınız.

Gelse bile madenciler sizden önce davranır gibime geliyor . Tavsiyem rx480 veya 1060 almanızdan yana. Ama yinede 1-2 hafta bekle.

Hm teşekkürler madenciler bütün planımı alt üst etti valla :/

Aralarında ciddi performans farkı var. Daha fazla fiyata daha düşük performans alacaksınız, bekleyin derim.
Ciddi performans farkı derken kaç FPS? 30 FPS mi yoksa 60 FPS mi? Ya karışmak istemiyorum yanlış anlama ama bu kadar da olmaz. Fiyat olarak çok ucuz olacağını sanmıyorum 580'in 1060'a göre. Hemen hemen aynı fiyatta olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…