RX 580 için termal macun önerisi

BarbarMen

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ekran kartım son zamanlarda yüksek sıcaklıklara çıkmaya başladı (80-85 derece). Bu nedenle termal macun almak istiyorum. Önerileriniz var mıdır?

Ekran kartım: RX 580.

Ekran kartım son zamanlarda yüksek sıcaklıklara çıkmaya başladı (80-85 derece). Bu nedenle termal macun almak istiyorum. Önerileriniz var mıdır?

Ekran kartım: RX 580.
Genelde işlemci için MX-4 tercih ederim ama ekran kartı için geçen Halnziye deneyeyim dedim. MX-4'e göre 4-5 derece daha düşük ısılarda çalışıyor ama MX4 kadar uzun ömürlü olacak mı bakıp görelim.

Arctic MX-4 iyi güzel ama ben 1 yıl performans alabiliyorum. 1 yıl sonunda macunu yenilemez isem sıcaklık +5 derece artıyor. Fakat 1 yıldan sonra 3-4-5. yıllarda öyle fazla değişikliklik olmaz. Bir 5 derece daha artar ki bunda anormal bir durum yok. Sadece ilk günkü performansı vermeyebilir. 5 kasa fanı var, RX 580 Gaming X Modeli, fan RPM 1000 civarı, Core Voltage 1070 MV, sıcaklık 70'e geliyor en fazla. RPM arttırırsam 65'e düşürürüm ama gerek yok. MX-4 orta seviye için güzeldir ama daha güncel macunlara bakılabilir.

Bütçem 100 TL önerdiğiniz macun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…