RX 580 için ucuz PSU önerisi

balkann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RX 580 - 1600 AF bir sistem topluyorum. Bu sisteme yetecek bir PSU gerekiyor. 2. el olarak alacağım, çok kaliteli bir ürün aramıyorum. Ucuz, günü kurtaracak bir PSU alacağım.

PSU ucuza kaçılacak bir şey değil. Bir söz vardır: Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
Bu söz özellikle PSU için önem arz ediyor. PSU kalitesiz olursa diğer parçaların zarar görmesine neden olabilir.

PSU ucuza kaçılacak bir şey değil. Bir söz vardır: Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
Bu söz özellikle PSU için önem arz ediyor. PSU kalitesiz olursa diğer parçaların zarar görmesine neden olabilir?

Farkındayım, 2. el olarak baktığım için bazı kaliteli PSU'lar ucuza konabiliyor gerekli değerleri kontrol ediyorum eğer uygun ise alacağım. Önerdiğiniz sıfırı kaliteli ama ucuz olan PSU var ise 2. el fiyatını kontrol etmek için açtım konuyu.

MSI MAG A550/650BN/BNL, FSP HYPER PRO 550/650 veya Corsair CV/VS serilerine bakabilirsin. Önceliğin MSI > FSP HYPER PRO > Corsair CV550 > Corsair VS olsun.

Son düzenleme:
MSI MAG A550/650BN/BNL, FSP Hyper Pro 550/650 veya Corsair CV/VS serilerine bakabilirsin. Önceliğin MSI > FSP > Corsair CV > Corsair VS olsun.

Katılıyorum. Bu arada FSP Corsair'den iyimiymiş bilmiyordum. Corsair daha iyi diye biliyordum.

Katılıyorum. Bu arada FSP Corsair'den iyimiymiş bilmiyordum. Corsair daha iyi diye biliyordum.
Hayır, Corsair topoloji bakımından daha geride FSP HYPER PRO'ya göre. VS ve CV (550W) modelleri grup regulasyonlu üniteler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…