RX 580 - 1600 AF bir sistem topluyorum. Bu sisteme yetecek bir PSU gerekiyor. 2. el olarak alacağım, çok kaliteli bir ürün aramıyorum. Ucuz, günü kurtaracak bir PSU alacağım.
PSU ucuza kaçılacak bir şey değil. Bir söz vardır: Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
Bu söz özellikle PSU için önem arz ediyor. PSU kalitesiz olursa diğer parçaların zarar görmesine neden olabilir.
PSU ucuza kaçılacak bir şey değil. Bir söz vardır: Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
Bu söz özellikle PSU için önem arz ediyor. PSU kalitesiz olursa diğer parçaların zarar görmesine neden olabilir?
Farkındayım, 2. el olarak baktığım için bazı kaliteli PSU'lar ucuza konabiliyor gerekli değerleri kontrol ediyorum eğer uygun ise alacağım. Önerdiğiniz sıfırı kaliteli ama ucuz olan PSU var ise 2. el fiyatını kontrol etmek için açtım konuyu.
Farkındayım, 2. el olarak baktığım için bazı kaliteli PSU'lar ucuza konabiliyor gerekli değerleri kontrol ediyorum eğer uygun ise alacağım. Önerdiğiniz sıfırı kaliteli ama ucuz olan PSU var ise 2. el fiyatını kontrol etmek için açtım konuyu.
MSI MAG A550/650BN/BNL, FSP HYPER PRO 550/650 veya Corsair CV/VS serilerine bakabilirsin. Önceliğin MSI > FSP HYPER PRO > Corsair CV550 > Corsair VS olsun.