32mh/s 84W harcamaktadır. Bütçeyi arttırmanı öneririm. Zaten işlemciye Intel Pentium koysan bile o sistem 150W'ı geçer. Yine de size karı 50-80 $ arası olur.
Güzel bir mining sistemi dizmek lazım bu iş için. İş sadece ekran kartına değil çoğul güce de bağlı. Türkiye'de bu sistemlerin aşırı pahalı olması nedeniyle ettirdiği kar hem çok yavaş hem de az.
Hocam aslında kârlı iş ama Türkiye'de elektrik kullanmayan evden bile elektrik faturası kesiliyor. Elektrik faturası keşke bu kadar fazla olmasa. Güneş paneli falan dizersen sorun ortadan kalkar ama güneş paneli de çok pahalı. Bu arada 9-9'da kaçıncı sezondasın? Ben 6. sezondayım.
Hocam aslında kârlı iş ama Türkiye'de elektrik kullanmayan evden bile elektrik faturası kesiliyor. Elektrik faturası keşke bu kadar fazla olmasa. Güneş paneli falan dizersen sorun ortadan kalkar ama güneş paneli de çok pahalı. Bu arada 9-9'da kaçıncı sezondasın? ben 6. sezondayım.
Bu sisteme 20 bin gömen tanıdığım var. Ne kadar süre de sistemin parasını çıkarttı bilmiyorum ama aylık kazancın 800-1200 arası olduğunu söylemişti. Ben diziyi yuttum bu arada. 5. sezondan sonra hızımı alamadım ve puff diye bitti gitti. yeni sezonu heyecanla bekliyorum.
Ethereum madenciliği, yeni NVIDIA RTX 30 serisi ile ayrı bir seviyeye geldi. 78 tane RTX 3080 ile yapılan Ethereum madenciliği, aylık kazancı ile göz doldurdu. Detaylar haberimizde.