R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 14 Temmuz 2020 #11 acv dedi: Evet SEUS PTGI paketi RTX çekirdeklerini kullanmadan bu işlemi gerçekleştiriyor. Fakat ücretsiz değil bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... SEUS PTI sahte, para kazanılmak için yapılmış bir şey. Çekirdek parçacıkları olmadan bu olay imkansız.
acv dedi: Evet SEUS PTGI paketi RTX çekirdeklerini kullanmadan bu işlemi gerçekleştiriyor. Fakat ücretsiz değil bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... SEUS PTI sahte, para kazanılmak için yapılmış bir şey. Çekirdek parçacıkları olmadan bu olay imkansız.
arifsezeraktas Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 193 Çözümler 4 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisliği 14 Temmuz 2020 #12 Cre4TiveTR dedi: DLSS çıkmadı mı daha hocam ? Genişletmek için tıkla... RTX modu ilk çıktığı vakit deneme fırsatım olmuştu. O vakit de DLSS aktif edemiyodum sanırım.
Cre4TiveTR dedi: DLSS çıkmadı mı daha hocam ? Genişletmek için tıkla... RTX modu ilk çıktığı vakit deneme fırsatım olmuştu. O vakit de DLSS aktif edemiyodum sanırım.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 14 Temmuz 2020 #13 Rozen dedi: SEUS PTI sahte, para kazanılmak için yapılmış bir şey. Çekirdek parçacıkları olmadan bu olay imkansız. Genişletmek için tıkla... Ne?
Rozen dedi: SEUS PTI sahte, para kazanılmak için yapılmış bir şey. Çekirdek parçacıkları olmadan bu olay imkansız. Genişletmek için tıkla... Ne?