Çözüldü RX 580 IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Denediğiniz herhangi bir overclock işlemi varsa kaldırın. CBP'yi kapatın. RAM'lere elle overclock yaptıysanız kaldırın, XMP'yi açın. Sorunun devam etmesi halinde XMP'yi de kapatın. Kuruluysa MSI Afterburner'ı kaldırın.

BIOS'unu da güncelle, 2019'dan kalma sürümü kullanıyorsun.

İşlemleri yapın ve bildirin.

Gpu kaynaklı olduğuna emin misin? Ben eski 500gb harddiski taktıgımda aynı hatayı almıştım. Sonrasında biçimlendirdim ve yeni birim oluşturdum, yaklaşık 1 haftadır herhangi bir tekrar yok.

Herkese açık bir şekilde paylaşın.
Ek Açıklama 2020-07-30 191626.png

Evet, sorun neymiş?
ntoskrnl.exe etkilenmiş olarak görülüyor. Microsoft'un orijinal bileşen dosyası ve istem dışı restart, kapanmaların habercisi. Direkt bir yorumda bulunmak istemem ama donanımsal bir arıza gibi geldi bana.

Denediğiniz herhangi bir overclock işlemi varsa kaldırın. CBP'yi kapatın. RAM'lere elle overclock yaptıysanız kaldırın, XMP'yi açın. Sorunun devam etmesi halinde XMP'yi de kapatın. Kuruluysa MSI Afterburner'ı kaldırın.

BIOS'unu da güncelle, 2019'dan kalma sürümü kullanıyorsun.

İşlemleri yapın ve bildirin.

Çözüm
Tamam hepsi dediğiniz gibi yapıyorum.
Yav BIOS'u güncellemesi hiç bilmediğim şekle geliyor ve internettede nasıl kullancağımı göstermıyorlar fan hızını nasıl ayarlıcağımı RAM'leri tam hızda nasıl çalıştırcağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı