RX 580 ısınır mı?

Secret 37

Hectopat
Makaleler
1
RX 580 almayı düşünüyorum sıcaklıkları nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ekran kartı ve diğer sistem parçalarının sıcaklık değerlerini kullanılan kasa modeli, kasanın hava akışı, kasanın konumu ve ortam sıcaklığı da belirler. Yani birazda kullandığın kasaya bağlı ısınması. Onun haricinde bir sürü RX 580 modeli var ve bu modeller arasında bariz soğutma farkı var. Misal Asus Rog Strix RX 580 ile Asus Dual RX 580 modelinin soğutma performansları aynı değil ve Asus Dual modeli cidden ısınan bir model. Soğutma performansı açısından kaliteli bir modeli tercih edilmedikten sonra yüksek güç tüketimi nedeniyle de RX 580 ısınır. Eğer ısınmasına bu kadar takıyorsan soğutma performansı olarak kaliteli bir modelini tercih edebilirsin.

Genel olarak RX580 kartlar ısınıyor maalesef. Undervolt yapanlar mı dersin fan ayarlayanlar mı. Genel olarak Driver-Wattman ve ısınma sorunlu bir seri. Modelin de çok etkisi var. Şahsen ben AMD ekran kartı almam bu nedenlerden dolayı. Tabi forumda açılan yüzlerce konuya rağmen itiraz edenler olacaktır

Sapphire RX580 Nitro+ SE kullandım bir süre, 65 dercenin üstünü görmedim NZXT S340 Elite kasa ile, kullandığın bileşenlerin kalitesine de bağlı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…