RX 580 ısınıyor

burakk7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Kartı undervoltlu olarak kullanııyorum normalde 65 dereceyi pek geçmezdi, şu aralar hava ısındığından sanırım sıcaklıklar yüükselmeye başladı. Dün DMC 5 oynarken kart 78 dereceye kadar çıktı, fanlar 2500RPM altına inmedi hiç 3000RPM gördüğü bile oldu, undervoltlu kullanımda bu kadar sıcak ve sesli çalışması normal değil bence. Kasam Lian Li Lancool 205m mesh önde 2 adet 140mm, egzozda SilverStone'un 90CFM bir fanı var, üstte ise Arctic P12 kullanıyorum. Bunu soğutabilmemin bir yolu yok mudur?

Kartın macunu ve pedleri ne zaman değişti.

Bakımlar ile ilgili bir sorunu yoksa UV yapılabilir.

Termal bakımları yapılmış mı?

Kartın macunu ve pedleri ne zaman değişti.

Macunu birkaç ay önce MX6 ile değiştirmiştim, karta uygun ped bulamadıgım için onları ellemedim.

Bakımlar ile ilgili bir sorunu yoksa UV yapılabilir.

UV ile kullanıyorum zaten.

Az önce kasayı inceledim biraz ekran kartının olduğu taraf cehennem gibi ama egzozdan çıkan hava ise buz gibi, kart havayı falan mı atamıyor acaba.

onu da denedim hocam birkaç dakika daha geç ısınıyor sadece, yine 75-78 derece arasında geziniyor arada 72 dereceye falan düşüyor
Aynı kart bende var ASUS modeli çok ısınıyor aldığımdan beri sürekli ısı sorunuyla karşılaştım, eski kasam eski usul 2010 kasalarındandı

Bende gidip güzel bir kasa aldım, biraz çözüldü ve artık çok rahatsız etmiyor.

keşke ben de çözebilsem hocam ses kulaklıkla bile rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…