Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 666 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar garantiye vermiştim düzelmişti yine başıma gelmeye başladı bir çözümü var mı?
Seyyar Satıcı Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 123 Yer İstanbul/Arnavutköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #2 Bana da oluyor. Ram slotlarını değişip pinlerini silgiyle silince düzeliyor. İstersen dene Artı 0 Eksi
KS KS Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 666 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #3 Seyyar Satıcı dedi: Bana da oluyor. RAM slotlarını değişip pinlerini silgiyle silince düzeliyor. İstersen dene. Genişletmek için tıkla... Tek RAM var zaten deneyeceğim.Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Seyyar Satıcı dedi: Bana da oluyor. RAM slotlarını değişip pinlerini silgiyle silince düzeliyor. İstersen dene. Genişletmek için tıkla... Tek RAM var zaten deneyeceğim.Teşekkür ederim
Seyyar Satıcı Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 123 Yer İstanbul/Arnavutköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #4 Realiond dedi: Tek RAM var zaten deneyeceğim.Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim umarım çalışır Artı 0 Eksi
Realiond dedi: Tek RAM var zaten deneyeceğim.Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim umarım çalışır