Roglue Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 82 30 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar motajını yaptığım kasada ekran kartı kod 43 hatası alıyor her yolu denedim ama bir türlü çözemedim. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar motajını yaptığım kasada ekran kartı kod 43 hatası alıyor her yolu denedim ama bir türlü çözemedim. Yardım eder misiniz?
Rexiand Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Yer Ankara 30 Temmuz 2020 #21 Belki soket zarar görmüş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Roglue Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 82 30 Temmuz 2020 #22 Yener K. dedi: Olabilir hocam. Söküp yumuşak bir silgi ile parlak yerlerini silip tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Sökebilsem yapacağım ama yapamıyorum. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Olabilir hocam. Söküp yumuşak bir silgi ile parlak yerlerini silip tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Sökebilsem yapacağım ama yapamıyorum.
Rexiand Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Yer Ankara 30 Temmuz 2020 #23 Roglue dedi: Sökebilsem yapacağım ama yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını kasa sabitleyen vidayı çıkardınız mı? Artı 0 Eksi
Roglue dedi: Sökebilsem yapacağım ama yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını kasa sabitleyen vidayı çıkardınız mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #24 Hocam mandal kilitli ise tam oturmuş durumda olabilir. Işık ile kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Roglue Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 82 30 Temmuz 2020 #25 Rexiand dedi: Ekran kartını kasa sabitleyen vidayı çıkardınız mı? Genişletmek için tıkla... evet ama pc açılırken ekran kartı çalışıyor sonra duruyor Artı 0 Eksi
Rexiand dedi: Ekran kartını kasa sabitleyen vidayı çıkardınız mı? Genişletmek için tıkla... evet ama pc açılırken ekran kartı çalışıyor sonra duruyor
Rexiand Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Yer Ankara 30 Temmuz 2020 #26 Roglue dedi: evet ama pc açılırken ekran kartı çalışıyor sonra duruyor Genişletmek için tıkla... Fanlarının dönmemesinden bahsediyorsanız normal. Yeni nesil ekran kartları ısınana kadar fanlarını çalıştırmaz ses olmasın diye. Artı 0 Eksi
Roglue dedi: evet ama pc açılırken ekran kartı çalışıyor sonra duruyor Genişletmek için tıkla... Fanlarının dönmemesinden bahsediyorsanız normal. Yeni nesil ekran kartları ısınana kadar fanlarını çalıştırmaz ses olmasın diye.
KS KS Roglue Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 82 30 Temmuz 2020 #27 Rexiand dedi: Fanlarının dönmemesinden bahsediyorsanız normal. Yeni nesil ekran kartları ısınana kadar fanlarını çalıştırmaz ses olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartında donanımsal sıkıntı olup olmadığını açıklayabiliyor mu? Artı 0 Eksi
Rexiand dedi: Fanlarının dönmemesinden bahsediyorsanız normal. Yeni nesil ekran kartları ısınana kadar fanlarını çalıştırmaz ses olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartında donanımsal sıkıntı olup olmadığını açıklayabiliyor mu?
Rexiand Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Yer Ankara 30 Temmuz 2020 #28 Roglue dedi: Bu ekran kartında donanımsal sıkıntı olup olmadığını açıklayabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ekran kartını çıkarabilirseniz soket kısmına bakıp hasar olup olmadığını anlayabiliriz. Artı 0 Eksi
Roglue dedi: Bu ekran kartında donanımsal sıkıntı olup olmadığını açıklayabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ekran kartını çıkarabilirseniz soket kısmına bakıp hasar olup olmadığını anlayabiliriz.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #29 Hocam siz yine sakince sökmeyi deneyin. Sökemezseniz sabitleyip tekrar kurulum yapın. Olmazsa bir bilgisayarcıya veya servisine gönderip yardım alın. Artı 0 Eksi
Hocam siz yine sakince sökmeyi deneyin. Sökemezseniz sabitleyip tekrar kurulum yapın. Olmazsa bir bilgisayarcıya veya servisine gönderip yardım alın.
KS KS Roglue Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 82 30 Temmuz 2020 #30 Yener K. dedi: Hocam siz yine sakince sökmeyi deneyin. Sökemezseniz sabitleyip tekrar kurulum yapın. Olmazsa bir bilgisayarcıya veya servisine gönderip yardım alın. Genişletmek için tıkla... Yarın temiz kurulumu deneyeceğim. Olmasa bir bilgisayarcıya gidip baktırıcam sorunun ne olduğunu. Bilgisayarın bu kadar stesli bir şey olduğunu bilseydim Nintendo Switch alırdım. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hocam siz yine sakince sökmeyi deneyin. Sökemezseniz sabitleyip tekrar kurulum yapın. Olmazsa bir bilgisayarcıya veya servisine gönderip yardım alın. Genişletmek için tıkla... Yarın temiz kurulumu deneyeceğim. Olmasa bir bilgisayarcıya gidip baktırıcam sorunun ne olduğunu. Bilgisayarın bu kadar stesli bir şey olduğunu bilseydim Nintendo Switch alırdım.