RX 580 Last of Us ve Spider-Man 2'yi kaldırır mı?

marjinalamaege

Femtopat
Daha fazla  
RX 580 8 GB.
i5 6400.
16 GB RAM.
Last of Us part 2 ve Spider-Man 2'yi çalıştırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 580 8 GB.
i5 6400.
16 GB RAM.
Last of Us part 2 ve Spider-Man 2'yi çalıştırır mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düşük ayarlarda oynamak mümkün. Biraz araştırıp frame gen modu vs yüklerseniz daha akıcı oynanır

TLOU'yu sanmıyorum oynatabileceğini. Spider-Man'ı bilmiyorum.

Aradaki işlemci farkını ne yapacağız peki? Sadece ekran kartına bakarak aa kaldırıyormuş denilmez.

TLOU'yu sanmıyorum oynatabileceğini. Spider-Man'ı bilmiyorum.

Aradaki işlemci farkını ne yapacağız peki? Sadece ekran kartına bakarak aa kaldırıyormuş denilmez.
Islemci darbogaz yapmadığı sürece fps etkilenmez. 9400f de taksak 14900k da taksak o gpunun gücü belli

Islemci darbogaz yapmadığı sürece FPS etkilenmez. 9400F de taksak 14900k da taksak o GPU'nun gücü belli

i5 6400 değil 6500 ile olan bir test ve bu ilk oyun bunlara rağmen darboğaz var ve FPS 40. Oyun ayarları 720p ve her şey en düşükte.

2. oyun konu sahibinin sisteminde oynanabilecek bir FPS değeri maalesef veremeyecek.

TLOU 2'yi oynadım bitirdim orta ayarlarda, kralım herhangi bir sıkıntı da çıkartmadı sadece oyunun bazı noktalarında FPS biraz düştü o kadar. Oynamak isteyen oynayabilir yani. Spider-Man'ı oynamak fırsat olmadı daha, onu da deneyince güncelleme yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…