Armor modelinin soğutması zayıf. Muhtemelen backplate olmadığı için. Aldıktan sonra kasada ısı sorunları yaşayabilirsin. Konuya gelecek olursak RX 590 ile sorun yaşamadım. RX 580 ile de sorun yaşayacağını zannetmem.
İkisi de destekliyor. Mojave kurdum 580 ile, InjectATI kısmında ekran kartım 580 değil, 480 olarak gözüküyordu. Alabiliyorsan tabii ki mantıken 580 gaming alman daha iyi olacaktır.Başlıkta belirttiğim gibi RX 580 Gaming ve RX 480 Armor arasında kaldım, bu iki kartın hangisinde macOS kurabilirim?
Armor modelinin soğutması zayıf falan değil![]()
Sıcak çalışan bir kart. Fiyatının daha makul olma sebebi bu. Kasanın hava akışının iyi olması gerekiyor
GTX 1080 Ti Armor oyunlarda 84 derece
GTX 1080 Ti Armor sahibiyim 4K Gaming yapıyorum. BF1'de 84 derece görüyorum normal midir? Ve lütfen güvenli sıcaklık aralığını yazabilir misiniz? Armor serisi 1080Ti'da soğutma açısından başarılı mıdır?www.technopat.net
Ryzen 2600 ve RX 580 sıcaklık değerleri normal mi?
PUBG Sıcaklık değerlerim, Çok mu sizce kritik mi? Ne yapmam gerekiyor? En yüksek HD grafikte oynatıyor ama bu ısınmalara geliyor. Ryzen 2600 RX 580 ARMORwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.