RX 580 marka seçimi nasıl olmalıdır?

1070 alınca i5 5-6. nesilden düşüğü alınamaz.Ayrıca 1060 6GB o fiyata satılıyor

Sahibinden de 1600'e çok rahat Rx580 ve Gtx 1060 bulabilirsiniz ikinci el. Ben 1500'lere bile buldum pazarlıkla ama sonra gereksiz diye Gtx 970 aldım daha uyguna.

2.el RX 580 alınmaz, nedeni gayet bariz zaten. Maden işinde yıptartılmıştır büyük ihtimalle. Çok nadir madende kullanılmayan kart bulmanız. Nanokatalogta 2000TL civarına sıfırları mevcut, illa alacaksanız oradan alabilirsiniz.
Ben 2200TL'den GTX 1070 satıyorum bilginize.

Ben 2.200 TL'ye ASUS STRIX RX 580 aldım. Sıfır kutulu, 3 yıl asus garantili.
MSI GAMING X RX 580 8 GB

ASUS STRIX RX 580 T8G (Şuan Bu Kartı Kullanıyorum.)

Son düzenleme:
XFX RX 580 GTS XXX Edition kullanıyorum, yabancı forumlarda gördüğüme göre AMD konusunda işini en iyi yapan firma olarak geçiyor.

1060 veya 1070 alacağım.Büyük ihtimal ile PS4+oyunlarla takas ile 1060 alacağım.

Merhaba arkadaşlar. RX 580 almayı düşünüyorum fakat MSI Gaming X mi alayım yoksa ASUS Strix mi? Bir de işlemci önerir misiniz? Ryzen 5 1600 diye düşündüm.
Sapphire ve gigabyte ikisinide elime alıp test etmişliğim var bana kalırsa fiyat göz önünde bulundurularak alınmalı sapphire çok ağır gigabyteye bakış 2 CM kadar uzun anakartta belli bir süre sonra yamuk durur diyerek hafif diye gigabyte aldım memnunum hepsi aynı chipseti kullandıği için tercih size ait tip olarak sapphire gerçekten çok yakışıklı bu ikisini önerme sebebim ise fiyat olarak yakın olmaları garanti açısından gene gigabyte öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…