Sahibinden de 1600'e çok rahat Rx580 ve Gtx 1060 bulabilirsiniz ikinci el. Ben 1500'lere bile buldum pazarlıkla ama sonra gereksiz diye Gtx 970 aldım daha uyguna.
2.el RX 580 alınmaz, nedeni gayet bariz zaten. Maden işinde yıptartılmıştır büyük ihtimalle. Çok nadir madende kullanılmayan kart bulmanız. Nanokatalogta 2000TL civarına sıfırları mevcut, illa alacaksanız oradan alabilirsiniz.
2.el RX 580 alınmaz, nedeni gayet bariz zaten. Maden işinde yıptartılmıştır büyük ihtimalle. Çok nadir madende kullanılmayan kart bulmanız. Nanokatalogta 2000TL civarına sıfırları mevcut, illa alacaksanız oradan alabilirsiniz.
Asus'un RX 480'leri biraz sıkıtılıydı diye hatırlıyorum. MSI Gamig X de tercih edilebilir.
Ama Radeon denince akla ilk gelen, Sapphire Nitro+ RX580 veya XFX RX580 GTS XXX Edition olur.
Merhaba arkadaşlar. RX 580 almayı düşünüyorum fakat MSI Gaming X mi alayım yoksa ASUS Strix mi? Bir de işlemci önerir misiniz? Ryzen 5 1600 diye düşündüm.
Sapphire ve gigabyte ikisinide elime alıp test etmişliğim var bana kalırsa fiyat göz önünde bulundurularak alınmalı sapphire çok ağır gigabyteye bakış 2 CM kadar uzun anakartta belli bir süre sonra yamuk durur diyerek hafif diye gigabyte aldım memnunum hepsi aynı chipseti kullandıği için tercih size ait tip olarak sapphire gerçekten çok yakışıklı bu ikisini önerme sebebim ise fiyat olarak yakın olmaları garanti açısından gene gigabyte öneririm.