Z zurnaoyunda Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #21 efebatiin dedi: Evet o konuda haklısınız ama 500 serisininde kronik sorunlu olduğunu unutmamak gerek alan arkadaş ben gibi bir durumda olursa çok eğleneceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anda Rx 580'e sahibim. Laptop almayı planladığımdan dolayı sordum. Ne yalan söyleyeyim bir daha AMD bir ekran kartı kullanmayı da düşünmüyorum.
efebatiin dedi: Evet o konuda haklısınız ama 500 serisininde kronik sorunlu olduğunu unutmamak gerek alan arkadaş ben gibi bir durumda olursa çok eğleneceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anda Rx 580'e sahibim. Laptop almayı planladığımdan dolayı sordum. Ne yalan söyleyeyim bir daha AMD bir ekran kartı kullanmayı da düşünmüyorum.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.485 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #22 zurnaoyunda dedi: Şu anda RX 580'e sahibim. Laptop almayı planladığımdan dolayı sordum. Ne yalan söyleyeyim bir daha AMD bir ekran kartı kullanmayı da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aldığıma pişmanım hocam tam bütçenizi belirtirseniz belki daha iyi bir laptop bulabiliriz.
zurnaoyunda dedi: Şu anda RX 580'e sahibim. Laptop almayı planladığımdan dolayı sordum. Ne yalan söyleyeyim bir daha AMD bir ekran kartı kullanmayı da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aldığıma pişmanım hocam tam bütçenizi belirtirseniz belki daha iyi bir laptop bulabiliriz.
Z zurnaoyunda Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #23 efebatiin dedi: Bende aldığıma pişmanım hocam tam bütçenizi belirtirseniz belki daha iyi bir laptop bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... Oyun falan oynamaya hevesim kalmadıgından bir tane laptop seçtim kendime. Takaslamayı düşünüyorum teşekkürler yardımcı olduğunuz için
efebatiin dedi: Bende aldığıma pişmanım hocam tam bütçenizi belirtirseniz belki daha iyi bir laptop bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... Oyun falan oynamaya hevesim kalmadıgından bir tane laptop seçtim kendime. Takaslamayı düşünüyorum teşekkürler yardımcı olduğunuz için