Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 4 Şubat 2021 #1 Dostlar fanları sürekli dönmeye ayarladım en düşük ve en yüksek sıcaklık değerleri nedir? Pulse RX 580 4 GB kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2021
Dostlar fanları sürekli dönmeye ayarladım en düşük ve en yüksek sıcaklık değerleri nedir? Pulse RX 580 4 GB kullanıyorum.
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #2 Gerçek bir Waifu dedi: Dostlar fanları sürekli dönmeye ayarladım en düşük ve en yüksek sıcaklık değerleri nedir? Pulse RX 580 4 GB kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu sizin söylemeniz gerekmez mi ? ( MSI Afterburner ile değerlere bakabilirsin.)
Gerçek bir Waifu dedi: Dostlar fanları sürekli dönmeye ayarladım en düşük ve en yüksek sıcaklık değerleri nedir? Pulse RX 580 4 GB kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu sizin söylemeniz gerekmez mi ? ( MSI Afterburner ile değerlere bakabilirsin.)
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 5 Şubat 2021 #3 CALLIST0 dedi: Bunu sizin söylemeniz gerekmez mi? ( MSI Afterburner ile değerlere bakabilirsin.) Genişletmek için tıkla... Çalışma sıcaklığı bakımından dedim. Yanlış yazmışım pardon.
CALLIST0 dedi: Bunu sizin söylemeniz gerekmez mi? ( MSI Afterburner ile değerlere bakabilirsin.) Genişletmek için tıkla... Çalışma sıcaklığı bakımından dedim. Yanlış yazmışım pardon.