RX 580 Monitör Tavsiyesi

Frankensteinn

Hectopat
Teşekkür ediyorum. Çok fazla uçmazsak fiyat olarak iyi olur. 1ms ile 5 ms arasında ne fark var? Bir de Hz değerleri ne demek yardımcı olacak var mı?

Fiyat belirtilmemiş sanırım.

Fiyat olarak fazla uçmazsak iyi olur yazmış konu sahibi. Bu zamanda 720p monitör bile en az 400 TL iken bu monitör kaçırılmamalı. İkinci tavsiyem de BenQ GW2770H olacaktır.

TN panel ne demek başka panellerde mi var ?
Mesela ekran kartınız bir oyunda size 120 FPS veriyor ancak sizin monitörünüz 75 HZ ise siz 75 FPS görüntü görüyorsunuz. Diğer oluşturulan kareler siz göremeden çöpe gidiyor diyebiliriz.
Anladım ms ne oluyor peki ?

TN panel ne demek başka panellerde mi var ?

Anladım ms ne oluyor peki ?
IPS, VA, TN panellerde mevcut. Bunların görüntü kalitesi aynen yazdığım şekilde. En iyi IPS, ardından VA, son olarak da TN gelir.
MS ise gecikme değeridir. Yani monitörün sana verdiği tepkime süresi. Bu ne kadar düşük olursa oyunlarda o kadar iyidir. Şimdi size bir monitör öneriyorum, VA panel 144 HZ ve 1 MS değerlere sahip piyasadaki en ucuz monitördür. Eğer bütçeniz yetiyor ise daha fazla kafanızı karıştırmadan direkt alıp kullanabilirsiniz. Viewsonic VX2458.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…