burakk7 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #11 eXpes dedi: VRAM üzerinde termal pedleri de değiştirdiniz mi evet kusura bakmayın hızlıca okudum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, hepsinin kalınlığı farklıydı bir sürü ped sipariş etmek istemedim
eXpes dedi: VRAM üzerinde termal pedleri de değiştirdiniz mi evet kusura bakmayın hızlıca okudum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, hepsinin kalınlığı farklıydı bir sürü ped sipariş etmek istemedim
eXpes Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #12 burakk7 dedi: Yok hocam, hepsinin kalınlığı farklıydı bir sürü ped sipariş etmek istemedim. Genişletmek için tıkla... Bir kontrol edin hocam soğutma bloğu ile arasında boşluk olabilir ince kalabilir temas sağlamıyordur.
burakk7 dedi: Yok hocam, hepsinin kalınlığı farklıydı bir sürü ped sipariş etmek istemedim. Genişletmek için tıkla... Bir kontrol edin hocam soğutma bloğu ile arasında boşluk olabilir ince kalabilir temas sağlamıyordur.
burakk7 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #13 eXpes dedi: Bir kontrol edin hocam soğutma bloğu ile arasında boşluk olabilir ince kalabilir temas sağlamıyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam kartı ilk aldığımda iki kere termal değiştimiştim, her değiştirişimde de kontol ettim hiçbir boşluk görememiştim. Kasamla alakalı olabilir mi Lian Li Lancool 205m mesh kullanıyorum.
eXpes dedi: Bir kontrol edin hocam soğutma bloğu ile arasında boşluk olabilir ince kalabilir temas sağlamıyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam kartı ilk aldığımda iki kere termal değiştimiştim, her değiştirişimde de kontol ettim hiçbir boşluk görememiştim. Kasamla alakalı olabilir mi Lian Li Lancool 205m mesh kullanıyorum.