RX 580 oyun oynarken siyah ekran

siresatt

Hectopat
Selamlar,

Asus Dual RX580 4G olan modele sahibim ve yıllardır sorunsuz kullanıyorum. MSI Afterburner ile clock speed'e dokunmadan (1360Mhz) memory clock'u 1750'den 2050'ye çıkarıyorum ve güç tüketimini de fulle(+50) çekiyorum. Bu şekilde uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum.

Sorunum ilginçtir ki sadece korsan oyunda oldu. Beş on dakika oynadıktan sonra ekran gidiyor "No signal" diyor kasa çalışmaya devam ediyor ve ekran kartı fanları full hızda çalışıyor. Ekran kartım ısınmıyor maksimum 80 derece görüyor.
OC kaynaklı olsa oynadığım orijinal oyunlarda da bu sorunu yaşamam gerekirdi diye düşünüyorum. Sistemde uzun zamandır değişen bir parça yok sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

Korsan oyuna destek olmadığını biliyorum konu korsan oyun da değil zaten, sistemim eski olduğu için deneyip almak üzere indirdim yoksa FIFA 22 RDR2 GTAV BFV FORZA 5 gibi oyunları sorunsuz oynuyorum.

Son düzenleme:
Dosya silinmiştir muhtemelen defender'dan dolayı. Veya driver güncel değil

Windows dahil tüm driverler güncel. Kurmadan önce defender kapalıydı.

F1 2022 fitgirl sürüm. OC'siz halde de atabiliyor. OC'siz furmarkta 15dk test yaptım sıkıntı yok. Çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…