RX 580 Oyunlarda FPS Düştü

Efe Sarı

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sabah güzelce oyunlarımı oynadım, bir sıkıntı çıkmadı lakin az önce oyunlara girince şok oldum. Rainbow'da 100 üstü FPS alırken 30'a düştü. CS'de 200 üstü alırken 80'e düştü. Ne oluyor anlamadım.
  • Bu arada kartım RX 580
  • İşlemcim Ryzen 2600X

Merhaba arkadaşlar, bu sabah güzelce oyunlarımı oynadım, bir sıkıntı çıkmadı lakin az önce oyunlara girince şok oldum. Rainbow'da 100 üstü FPS alırken 30'a düştü. CS'de 200 üstü alırken 80'e düştü. Ne oluyor anlamadım.
  • Bu arada kartım RX 580
  • İşlemcim Ryzen 2600X
Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. BİOS güncellemesi geldiyse onu güncelleyin ve işlemcinizin chipset driverini güncelleyin sonra tekrar yazın.

Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. BİOS güncellemesi geldiyse onu güncelleyin ve işlemcinizin chipset driverini güncelleyin sonra tekrar yazın.
Biosla chipset güncellemesini nasıl yapacağım.
Bilgisayar açılırken ve kapanırken yavaşlama oldu mu?
Hayır.
Oyun içinde ekran kartı ve işlemci kullanımı yüzdesini MSI afteburner gibi bir programla atabilir misin?
dsadsad.jpg

Buyurun hocam.

Son düzenleme:
Radeon driverini silip yükleyiniz. Ayarlar ile oynamışsınız ya da kart kendini güç tasarrufu moduna almış. 38 Watt güç çekiyor.
Screenshot_5.png

Buraya gelip, sağ üstteki "Sıfırla" butonuna basın.
Ardından Oyunun Radeon Profiline gelip Chill(FPS) ve Kare Hızı Hedef Kontrolü'nün kapalı olduğundan emin olun. Alttaki fotoğraftaki gibi yapabilirsiniz.
Screenshot_6.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı