RX 580 PC donuyor ve resetleniyor

ElfanteX

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar uzun süredir uğraştığım araştırdığım bakmadığım yer kalmayan bir sorunum var.

Valorant oynarken bilgisayarım bir anda donuyor ve kendini yeniden başlatıyor, gerçekten araştırmadığım/bakmadığım konu kalmadı. Neden olabilir sizce?
Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle Valorant'ta Alt Tab atınca veya oyundan çıktıktan sonra Google'da gezinirken yaşıyorum bir anda donuyor 3-4 saniye sonra PC resetleniyor.

Sistemim:

MSI RX 580 Gaming X 8 GB.
Corsair Vengeance LPX 2x8 3000MHz (16) GB RAM.
R5 2600X işlemci.
PSU 750 80+ linki burada biraz eski PSU rahat 7 8 senelik kasayla beraber sizce sorun PSU'dan kaynaklı olabilir mi PSU'dan şüphelenmiyor değilim.
Sorunum sadece Valorant'ta oluyor PUBG Steam, Witcher 3 de falan bir sorun yaşamıyorum.

Sıcaklık değerlerinde sorun yok.

Vanguard kaynaklı. Güncelleme bekleyin.

PSU da sorun olsa başka şeylerde de olur diye düşünüyorum Valorant kaynaklı.

Bendeki sorun son güncelleme ile ilgili değil belki 6 aydır var arkadaşlar.
@Recep Baltaş hocam sizden ricam sizde konuya bakabilir misiniz 6 aydır bu sorunla uğraşıyorum belki yardımınız dokunur şimdiden teşekkürler.

Dostum aynı sorunu yıllardır ben yaşıyorum bir çözüm bulamadım bilgisayarı açıyorum oyun oynayayım veya oynamayayım bilgisayar belirsiz bir anda 4-5 saniyeliğine görüntü donuyor ve kendine reset atıyor bazen reset atmıyor donuk görüntü kalıyor ekranda ben resetliyorum bazen de ekran simsiyah kalıyor ve kasa çalışmaya devam ediyor. Hatta bazen kendisi resetlediğinde ekran kartını devre dışı bırakıyor ben etkinleştirip tekrar başlatıyorum PC'yi anca öyle düzeliyor. Bir çözüm bulduysan buraya yazar mısın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…