RX 580 R5 3600 Fernbus Simulator optimizasyon düşük

İşletim sistemi
Windows 10

Erling Haaland

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
Rx580
İşlemci
AMD ryzer 5 3600 12 cekirdek.
Oyunda her şey fuull 60 FPS ama aynaları açınca 20 15 FPS dusuyor, dusukte aynalar gözükmüyor ortaya alınca 20 FPS dusuyor diğer ayarlari da dusurup onun da ortaya aldım. Cozumunu bilen var mı?
PC sistemi RX 580 8 GB ggdr6 ekran kartı 32 GB RAM AMD ryzer 5 3600 12 cekirdek.
3.60GHz Turbo'lu 4.50 kadar çıkıyor FC 25 100 FPS full ETS 2 40-45 full RDR aynı GTA 5 Enhanced full ayarda 50-60 FPS veriyor bu oyunu aldım iade edeceğim çözümünü bilmeyen varsa.

Ayar nerede hocam grafiklerin oradami gormedim çünkü öyle ayar bir de oyun Türkçe.

Oyle ayar yok hocam.

İnternetten baktım optimizasyon açısından sıkıntılı bir oyunmuş, aynalarla alakalı ayarlar varsa kapatın tamamen ayna çözünürlüğü falan düşürün. Bazılarında düzelmemiş, tüm grafikleri düşürerek sorunu çözmüşler. Sizin sisteminizden kaynaklı değil.

İnternetten baktım optimizasyon açısından sıkıntılı bir oyunmuş, aynalarla alakalı ayarlar varsa kapatın tamamen ayna çözünürlüğü falan düşürün. Bazılarında düzelmemiş, tüm grafikleri düşürerek sorunu çözmüşler. Sizin sisteminizden kaynaklı değil.
Peki teşekkürler hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı