RX 580 - R5 3600X sisteme RTX 4060 Ti ve R7 5700x3D takılabilir mi?

donanımustasi

Femtopat
Selamlar, halihazırda elimde RX 580 ve Ryzen 5 3600X'li bir sistem kullanıyorum anakartım da B450M Pro Gaming. Ben şimdi işlemci ve ekran kartını değiştirmeye karar verdim Ryzen 7 5700x3D ve RTX 4060 almak istiyorum uyumlu mudur sistemimle alınır mı? Sanırım işlemci anakartla uymuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, uyuyor. Fazlasıyla yeterli bir kart hatta, BIOS güncellemesiyle kullanabilirsin 5700x3D'yi.

Burası kartın modeline bağlı. Galax 1-Click OC öneririm, 4060'lar arasındaki en F/P olanı denilebilir.

Windforce 4060 var bir de fiyatı uygun geldi ona ne dersiniz. sanırım markası sadece soğutma yönünden iyi oluyor. Bir de elimde Ryzen 5 3600X ve ASUS ROG STRIX top 8 GB RX 580 var ikinci elden kaça verebilirim. Teşekkürler tekrardan

Başarılı bir seri değil Windforce. Galax al geç.

Parçaların ikinci el piyasası hakkında da bilgi sahibi değilim, bölgeye vs. göre de değişkenlik gösterir. Yeni konu açabilirsin fikir sahibi olmak için.

Başarılı bir seri değil Windforce. Galax al geç.

Parçaların ikinci el piyasası hakkında da bilgi sahibi değilim, bölgeye vs. göre de değişkenlik gösterir. Yeni konu açabilirsin fikir sahibi olmak için.

Teşekkür ederim hocam Galax fiyatına baktım 12000 diyor sanırım Galax alacağım peki eminsiniz değil mi Ryzen 7 5700x3D alsam B450M Pro Gaming anakartımla bir sorun yaşamam.

Bir de bu ürünleri sıfır almayı düşünüyorum ben de ikinci el mi alsam? Ama ikinci el de sıkıntı yaşamak da istemiyorum.

GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD9NXV) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili burası nasıl hocam buradan alınır mı?

Teşekkür ederim hocam Galax fiyatına baktım 12000 diyor sanırım Galax alacağım peki eminsiniz değil mi Ryzen 7 5700x3D alsam B450M Pro Gaming anakartımla bir sorun yaşamam.
Evet. 3600X ile bu bağlantıdan BIOS'unu güncellemelisin öncesinde; TUF B450M-PRO GAMING|Anakart|ASUS Türkiye

Bir de bu ürünleri sıfır almayı düşünüyorum ben de ikinci el mi alsam?
4060 yerine daha performanslı kartlar alabilirsin. Yine ikinci elden 4060 almayı düşünüyorsan bir getirisi olmaz senin için.

Evet. 3600X ile bu bağlantıdan BIOS'unu güncellemelisin öncesinde; TUF B450M-PRO GAMING|Anakart|ASUS Türkiye

4060 yerine daha performanslı kartlar alabilirsin. Yine ikinci elden 4060 almayı düşünüyorsan bir getirisi olmaz senin için.

Şöyle hocam AMD almak istemiyorum onun dışında 4060 dışında alabileceğim daha performanslı bir kart varsa tabii ki önerebilirsin fakat oynadığım oyun CS2 ve Fortnite 4060 da yeterlidir umuyorum ki.

BIOS'um şu an 4622 son sürüm hocam

Yani CPU ağırlıklı oyunlar bunlar, ikinci elle de uğraşmak istemediğini söyledin. Dolayısıyla öneri vermeme gerek yok sanırım.

Sağ olun hocam şimdi alacağım şeylerle birlikte sistemim şu şekilde olacak. B450M Pro Gaming anakart, RTX 4060 Galax sizin önerinizle, Ryzen 7 5700x3D, G.Skill 2x8 GB 3600MHz RAM, Samsung NVMe 970 EVO ssd, sıvı soğutma var CPU da, bir tek kasam kötü onu da hallederim nasıl hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı