Selamlar, halihazırda elimde RX 580 ve Ryzen 5 3600X'li bir sistem kullanıyorum anakartım da B450M Pro Gaming. Ben şimdi işlemci ve ekran kartını değiştirmeye karar verdim Ryzen 7 5700x3D ve RTX 4060 almak istiyorum uyumlu mudur sistemimle alınır mı? Sanırım işlemci anakartla uymuyor.
Windforce 4060 var bir de fiyatı uygun geldi ona ne dersiniz. sanırım markası sadece soğutma yönünden iyi oluyor. Bir de elimde Ryzen 5 3600X ve ASUS ROG STRIX top 8 GB RX 580 var ikinci elden kaça verebilirim. Teşekkürler tekrardan
Parçaların ikinci el piyasası hakkında da bilgi sahibi değilim, bölgeye vs. göre de değişkenlik gösterir. Yeni konu açabilirsin fikir sahibi olmak için.
Parçaların ikinci el piyasası hakkında da bilgi sahibi değilim, bölgeye vs. göre de değişkenlik gösterir. Yeni konu açabilirsin fikir sahibi olmak için.
Şöyle hocam AMD almak istemiyorum onun dışında 4060 dışında alabileceğim daha performanslı bir kart varsa tabii ki önerebilirsin fakat oynadığım oyun CS2 ve Fortnite 4060 da yeterlidir umuyorum ki.
Sağ olun hocam şimdi alacağım şeylerle birlikte sistemim şu şekilde olacak. B450M Pro Gaming anakart, RTX 4060 Galax sizin önerinizle, Ryzen 7 5700x3D, G.Skill 2x8 GB 3600MHz RAM, Samsung NVMe 970 EVO ssd, sıvı soğutma var CPU da, bir tek kasam kötü onu da hallederim nasıl hocam