RX 580 R5 5500 sistem alınır mı?

2.ele yönelin bu bütçede, alınmaz.

2.elden m2.SSD ve ekran kartı alın.
Bulabilirseniz 2.elden 7500F bulursanız ortalama sistem maliyeti 16-17500TL civarı tutacaktır.

13k bütçem var demiş konu sahibi

Saçma sapan öneriler. 2.000 TL'ye çok daha kaliteli PSU'lar alabilecekken neden gidip Aerocool VX alsın? 750W olduğuna aldanıp koymuşsun. RAM olarak da aynı paraya daha iyisini alır. 5200 MHz CL40 iyi değil.

Saçma sapan öneriler. 2.000 TL'ye çok daha kaliteli PSU'lar alabilecekken neden gidip Aerocool VX alsın? 750W olduğuna aldanıp koymuşsun. RAM olarak da aynı paraya daha iyisini alır. 5200 MHz CL40 iyi değil.

Hocam bütçe dahilinde olabildiğince kısarak gitmeye çalıştım. 750wattın altına inmemeye çalışırken F/P skalasını 'birazcık' saptırmışım

Hocam o sistem alınmaz, ikinci el parça olarak daha iyisini toplayabilirsiniz.

Biliyorum. Zaten o sebeple M2.SSD/Ekran kartı ve bulabilirse DDR5 anakart+işlemciyi 2.el almasını söyledim.
Şimdi baktım sarı sitede en ucuz 7500F 5400TL geriye kalan 7600 TL bütçe ile anakart, ram, ekran kartı, m2 ssd, power supply ve kasayı nasıl alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…