BayJax
Kilopat
Daha fazla
Bütçe söylerseniz size bir kasa toplayabiliriz.Evet sistem almayı düşünüyordum normalde bu fiyata rx570ler oluyor ama rx580i daha ucuza görünce hem hemen almak istedim hem de şüphelendim bu yüzden sorayım dedim. Kasalar arasında fark olabilir ama yine de rx580li bi sistemi 100tl ucuz hale getirecek bi fark olduğunu düşünmüyorum.
Genel olarak 4bin tlye monitör dahil almak istiyorum. Var mı öneriniz?Bütçe söylerseniz size bir kasa toplayabiliriz.
Monitör olmadan toplarım ama monitör ile olursa zor.Genel olarak 4bin tlye monitör dahil almak istiyorum. Var mı öneriniz?
tamam teşekkürler ilginiz içinMonitör olmadan toplarım ama monitör ile olursa zor.
Güzel sistem toplamışsınız ama bu benim bütçemi biraz aşıyor acaba işlemciyi daha ucuza getirebilirsek mesela r3 1200 gibi bu işlemci olabilir mi darboğaz yapar mı?Bilgisayarı oyun için topluyorum çünkü darboğaz yapmayacak bi işlemci yeterli olur benim için.İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com Sapphire Radeon RX 580 Pulse OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 580 Pulse OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Gigabyte A320M-S2H AMD A320 3200Mhz(OC) DDR4 Socket AM4 Fiyatı
Gigabyte A320M-S2H AMD A320 3200Mhz(OC) DDR4 Socket AM4 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com G.Skill SniperX 16GB (2X8GB) 3000Mhz DDR4 Ram Fiyatı
G.Skill SniperX 16GB (2X8GB) 3000Mhz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Buyurun ortalama sizin bütçe oldu.Corsair Carbide Spec-Delta 650W RGB ATX Midi Tower Fiyatı
Corsair Carbide Spec-Delta 650W RGB ATX Midi Tower en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eğer RAM 8 GB olursa ve ekran kartı RX 570 olursa toplamda 600 TL gibi bir fiyatta azalma olur.
Güzel sistem toplamışsınız ama bu benim bütçemi biraz aşıyor acaba işlemciyi daha ucuza getirebilirsek mesela R3 1200 gibi bu işlemci olabilir mi darboğaz yapar mı? Bilgisayarı oyun için topluyorum çünkü darboğaz yapmayacak bir işlemci yeterli olur benim için.
Genel olarak 4bin tlye monitör dahil almak istiyorum. Var mı öneriniz?